Andreea Bălan, peripeții pe pârtie. A luat multe guri de zăpadă, dar nu se lasă

Andreea Bălan, peripeții pe pârtie. A luat multe guri de zăpadă, dar nu se lasă
Anul trecut, Andreea Bălan a luat primele lecții de ski. Anul acesta și-a arătat talentul. Ce-i drept, n-au lipsit căzăturile.

Andreea Bălan a schimbat costumul de baie cu cel de ski. A plecat la munte unde distracția a fost în toi.

Andreea Bălan, peripeții pe pârtie. A luat multe guri de zăpadă, dar nu se lasă

Recent, Andreea Bălan și-a încântat fanii cu mai multe filmulețe făcute pe pârtia de ski. Vedeta a râs cu gura până la urechi și, deși căzăturile au fost în număr mare, e mai hotărâtă ca niciodată să învețe să schieze așa cum scrie la carte. Prima dată când Andreea a pus schiurile în picioare a fost anul trecut, când a avut o vacanță superbă alături de fostul iubit, Tiberiu Argint și sora lui.

„Vă trimit zăpadăăă și vă pup cu fulgi”

„Neața, drăgălașilor. Vă invit la o porție scurtă de râs, aveți aici două căzături din 20. Ideea este: nu contează de câte ori cazi în viață, te ridici la loc și mergi mai departe cu mai multă ambiție și perseverență.  Gata cu pozele în costumele de baie. Să trecem la lucruri serioase… acrobații pe pârtie (not). Vă trimit zăpadăăă și vă pup cu fulgi”, a spus Andreea în dreptul fotografiilor postate pe contul său de socializare.

A primit zeci de comentarii de la internauți

Așa cum ne-am fi așteptat, fanii au sărit imediat cu tot felul de comentarii. Vedeta e foarte iubită în online și internauții au mereu grijă să fie alături de ea în orice moment al vieții.

„Unde e Andreea Bălaaaan ? Ce ai făcut cu ea? Ești minunată și mă bucur din tot sufletul că te iubești pe tine, că îți oferi atenție și ai grijă de tine. Nu există alt om să știu cu atâta energie și pozitivitate ca tine, nu există. Ți-am zis și îți repet: ești un exemplu pentru lume. Distracție frumoasă!”, a fost comentariul unuia dintre fanii săi.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre