Urmăritorii ei au reacționat imediat, întrebând-o dacă a apelat la chirurgia estetică sau la proceduri de make-up revoluționare. După cum se poate observa în imagini, Andreea are o față mai alungită, buze mai proeminente și sprâncene mult mai groase.

Unii admiratori au mers mai departe și au comparat noul look al Andreei Bălan cu cel al Biancăi Drăgușanu, cu care, spun ei, seamănă leit acum.

Andreea Bălan a mai fost întrebată în trecut dacă a suferit intervenții chirurgicale de ordin estetic, însă ea a negat orice operație de înfrumusețare în primă fază, apoi a confirmat rinoplastia, susține playtech.ro.

Mai mult, au existat surse care s-au jurat că artista a trecut, în urmă cu mai bine de un deceniu, printr-o operație de augumentare mamară, însă nici această informație nu a fost vreodată confirmată de artistă. Ea a pus creșterea spectaculoasă a bustului, peste noapte, pe seama unor dereglări hormonale.

Andreea Bălan se reinventează

De când s-a despărțit de soțul ei, Andreea nu sta să-și lingă rănile. Ea și-a refăcut rapid statutul amoros, cuplându-se cu fratele unei prezentatoare de la TVR, Sonia Argint. De asemenea, blonda pare mult mai preocupata de look-ul ei acum, de modă și de felul în care e apreciată de public în privința aspectului.
Proiectele ei muzicale au rămas pe plan secund, însă rămâne activă în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri