Andreea Bălan și-a anunțat revenirea. A bifat încă un proiect și zburdă de fericire

Andreea Bălan și-a anunțat revenirea. A bifat încă un proiect și zburdă de fericire
După o perioadă în care s-a liniștit și s-a relaxat, Andreea Bălan revine cu forțe proaspete pe Antena 1. Are și o mare surpriză pentru fani.

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan e pusă pe fapte mari. Va demonstra încă odată cât e de puternică și ambițioasă.

Andreea Bălan și-a anunțat revenirea pe Antena 1

Pe contul său de socializare, Andreea Bălan și-a anunțat fanii că va fi văzută în curând la Dancing on ice. Blonda e extrem de bucuroasă pentru că participă la emisiune și spune că are un partener pe cinste, puternic, ambițios și carismatic, alături de care a înțeles că poate zbura până la stele.

„Nu credeam că voi mai găsi ceva care să îmi placă atât de mult la fel ca muzica și dansul”

„Dragii mei, sunt foarte fericită să va anunț în sfârșit pentru ce mă antrenez de ceva timp. Ei bine, în ultima lună, m-am antrenat zilnic (cu vânătăi, julituri, tăieturi) pentru un super moment special în emisiunea @dancingoniceromania pe care îl veți vedea într-una din galele viitoare. Și, sunt cea mai norocoasă, deoarece am cel mai potrivit partener, super talentat, puternic, ambițios și charismatic, @coconu_200, care îmi face toate nebuniile (prizele).

Și alături de el pot să zbor până la stele. Sincer, nu credeam că voi mai găsi ceva care să îmi placă atât de mult la fel ca muzica și dansul, dar iată că patinele și gheața m-au făcut să mă îndrăgostesc iremediabil. Ador efectiv să patinez câteva ore bune pe zi și nu am crezut că mă va împlini sufletește atât de mult.

„Când vom fi pregătiți, vom performa”

De menționat că nu am patinat niciodată (ora în care doar am pus patinele în picioare anul trecut pentru un vlog, nu se pune), iar acum îmi doresc să fiu cât mai bună și să performez măcar 50% față de cum o fac deja în dans. Alături de noi în poză este antrenorul italian @andreavaturi, care ne-a ajutat cu coregrafia.

Va urma și un vlog în care voi povesti cât de greu a fost să învăț. Până atunci, stați cu ochii pe Dancing on ice în fiecare sâmbătă de la ora 20. Când vom fi pregătiți, vom performa. Abia aștept”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram