Andreea Bălan a avut o experiență spirituală când a intrat în stop cardiac. A înțeles ce se întâmpla cu George Burcea.

Andreea Bălan a avut o experiență spirituală când a intrat în stop cardiac. A înțeles ce se întâmpla cu George Burcea.
Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a făcut declarații uluitoare.

Andreea Bălan răsuflă, în sfârșit. A terminat divorțul de George Burcea și își poate vedea liniștită de viață.

Andreea Bălan știe de ce l-a întâlnit pe George Burcea. Karma a fost de vină

Andreea Bălan a primit cu bucurie invitația de a participa la podcastul lui Damian Drăghici. Artista a fost extrem de sinceră și le-a explicat tuturor care e motivul pentru care știe de ce l-a întâlnit și pe George Burcea dar și pe alți bărbați cu care a avut o relație: trebuia să învețe ce e mai bine pentru ea.

„A trebuit să trec prin această experiență”

„Eu am devenit cu adevărat mamă când s-a născut a doua fetiţă. Mi-am dorit copii. Şi am născut-o pe Ela, doar că încă nu înţelegeam ce fac cu cariera. După ce viaţa mi-a dat la temelie cu stopul cardiac, mi-am dat seama că trebuie să o iau mai moale.

Unele lucruri s-au deteriorat, cum ar fi relaţia cu tatăl fetelor, dar s-a făcut lumină, ordine, am înţeles de ce s-au întâmplat anumite lucruri, care a fost karma, ce trebuia să schimb. Iar acum totul este foarte bine. Dar a trebuit să trec prin această experienţă. Relaţia cu tatăl fetelor cred că a fost o relaţie karmică.

Cred că ne-am mai întâlnit şi în altă viaţă. Eu cred că fetele ne-au ales pe noi ca părinţi ca să aibă experienţa asta în viaţă. Şi am mai avut relaţii karmice, dar cred că de acum mi-am plătit karmele pentru că mi le-am înţeles. M-am documentat foarte mult, am citit foarte mult. Am înţeles cum să faci să te eliberezi de karma. Şi atunci tai karma, chiar dacă mai era ceva acolo. Dacă există iertare în sufletul tău, energetic te eliberezi”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.

Veste bombă: mai vrea un copil

Pe de altă parte, pentru că divorțul s-a terminat, blonda pare împăcată cu situația și nu vrea decât ca atât ea, cât și George Burcea să aibă grijă de fetițe, așa cum scrie la carte. ”S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare.

Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a mai spus artista.

Pentru că iubește enorm copiii, Andreea a mărturisit că-și mai dorește încă un copil. Și pentru că ea nu mai poate, va apela la o mamă surogat: „Pe lista mea mai e un copil, îmi mai doresc un băiat. Dar nu mai pot eu să îl fac. Probabil va fi cu o mamă surogat, dar mi-aş dori”.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Recomandarile noastre