Bursucu dispare din emisiunea lui Teo. Viviana Sposub și George Tănase vor fi pe Kanal D în fiecare dimineață

Bursucu dispare din emisiunea lui Teo. Viviana Sposub și George Tănase vor fi pe Kanal D în fiecare dimineață
Bursucu a renunțat la emisiunea Teo Show și împreună cu Viviana Sposub și George Tănase vor prezenta matinalul Kanal D.

Diminețile vor fi mai energizante de acum încolo, cu noul matinal prezentat de Bursucu, George Tănase și frumoasa Viviana Sposub.

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase își vor bea cafeaua alături de telespectatorii Kanal D, în cel mai fresh matinal

Postul de televiziune Kanal D e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru lansarea celui mai spumos matinal, care va fi prezentat de trei formidabili: Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.

„E un proiect în care cred foarte mult”

Ca să poată prezenta matinalul, Bursucu, unul dintre cei mai tonici prezentatori a renunțat la emisiunea pe care o modera alături de Teo. El spune că abia așteaptă să înceapă emisiunea și să le facă telespectatorilor viața mai frumoasă.

„Mă simt privilegiat să am această  misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezești dimineață așa îți va merge până seară, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor  mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile!

Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viața mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”,  a povestit Bursucu.

„Abia aștept să dăm startul distracției”

La fel de nerăbdătoare este și Viviana Sposub, care s-a clasat pe locul doi după concursul Bravo, ai stil. Aceasta nu este prima dată pe postul de prezentator, pentru că tânăra a mai fost la Antena 1 și la ProTV. „Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună.

Am alături cei mai talentați, energici, amuzanți și frumoși parteneri, Bursucu și George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de <cafeaua> noastră. Abia aștept să dăm startul distracției la <Dimineața cu noi>!”, a adăugat Viviana Sposub.

„O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață”

În ceea ce-l privește pe comediantul George Tănase, acesta va asigura zilnic doza de umor necesară pentru o bună dispoziție. “Abia aștept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să radem și, bineînțeles, să învățăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înțelepciune populară”, a afirmat comediantul.

Sursă foto: kanal d

Recomandarile noastre