Special de Ziua Îndrăgostiților: Cea mai frumoasă lecție de iubire de la George și Amal Clooney

Special de Ziua Îndrăgostiților: Cea mai frumoasă lecție de iubire de la George și Amal Clooney
George și Amal Clooney se descurcă bine. Sunt un cuplu de câțiva ani, dar și niște părinți minunați. Dragostea lor pare mai mare chiar decât în prima zi.  Care este marele lor secret în dragoste? George împărtășește sfatul său suprem de relație.

George și Amal Clooney sunt un cuplu puternic.  Frumosul cuplu s-a întâlnit pentru prima dată prin intermediul unui prieten comun, în casa lui George Clooney, în Italia, pe malul lacului Como. Era în anul 2013. La întâlnirea dintre cei doi, părinții lui George au fost și ei prezenți. Practic, ei au ajuns să-și cunoască viitoarea noră înainte ca cei doi să plănuiască prima lor întâlnire.

Relația viitoarei familii Clooney a luat amploare rapid, și cei doi s-au căsătorit în septembrie 2014, la Veneția. Trei ani mai târziu, cuplul a anunțat că Amal era însărcinată și așteaptă gemeni.  Ea i-a născut pe fiica Ella și pe fiul Alexander în iunie 2017. În continuare, relația pare solidă ca o stâncă.

O frumoasă lecție de dragoste de la George Clooney

Relația lui Amal și Gorge Clooney deosebită nu are nimic de-a face cu cadourile scumpe sau cu cine și evenimente de lux. Doin contra, cuplul optează pentru romantismul de modă veche: George și Amal își scriu regulat scrisori de dragoste unul altuia. „Scriu o scrisoare și o pun pe biroul lui Amal, ori ea îmi scrie ceva și îmi pune sub pernă”, a recunoscut actorul pentru publicația AARP The Magazine.

La fiecare câteva luni, cuplul își face timp pentru a exprima, în scris, dragostea pe care o simt unul pentru celălalt. „Chiar și în timpul lockdownului”, mai spune George.

George Cloo0ney, romantic de modă veche

George Clooney crede în puterea literelor. „Am înrămat scrisori de la Paul Newman, Walter Cronkite și Gregory Peck. Dacă ar fi fost mesaje text, nu ar fi atârnat pe perete. Poate că acesta este un lucru al generației mele și oamenii vor gândi foarte diferit despre asta peste douăzeci de ani, dar pentru mine o scrisoare înseamnă că cineva și-a alocat din timpul lui pentru tine”, mai dezvăluie actorul.

George Clooney este mândru de Amal și de relația pe care o are cu aceasta. În 2018, de exemplu, a vorbit cu entuziasm despre proaspăta mamă de atunci a copiilor săi: „Este o persoană grozavă și de aceea presupui că este și o mamă grozavă. Nu ai cum să nu simți o mândrie enormă”.

În plus, cei doi sunt sprijin unul pentru altul.  Amal a vorbit și ea despre procesul de scriere a scrisorilor de dragoste în cuplul ei: „Nu a fost doar răbdător, ci și incredibil de încurajator și chiar sursă de inspirație. Chiar nu aveam nevoie de un alt exemplu despre cum poate fi cineva care te iubește, te inspiră și te susține, așa că vreau doar să-i mulțumesc”.

Ea a mai glumit cu faptul că, de dragul căsătoriei lor, promite că nu va mai scrie niciodată o carte, arată Harpers Bazaar.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre