George Clooney dovedește că bărbatul perfect există! Felul în care se poartă cu soția și copiii lor …

George Clooney dovedește că bărbatul perfect există! Felul în care se poartă cu soția și copiii lor …
George și Amal Clooney sunt literalmente nedespărțiți de micuții lor Ella și Alexander.

În 2019, George Clooney, Amal și micuții Ella și Alexander nu s-au întors la casa lor de pe Lacul Como pentru vacanțele de vară. Au dat vina pe pandemia de Covid-19 care i-a ținut departe de iubita lor Italie. Dar, anul acesta au decis, în schimb, să revină cu stil. Evident, șederea soților Clooney nu putea trece neobservată în ochii paparazzilor care în ultimele zile au făcut câteva fotografii lui Amal și George, literalmente nedespărțiți de gemenii lor.

Câți ani au gemenii lui George și Amal Clooney

Născuți pe 6 iunie 2017, astăzi Ella și Alexander au 4 ani și au o copilărie fericită, destul de departe de lumina reflectoarelor. Atât de mare este efortul depus de părinți pentru a-și ține copiii departe de camere, încât este destul de rar să-i vezi pe membrii familiei Clooney reuniți. În fotografiile surprinse pe lacul Como îl vedem pe George, într-un tricou polo albastru și pantaloni albi, și pe Amal, într-o rochie mini roșie și pălărie de paie. Cei doi îi însoțesc pe Ella și Alexander la doc pentru a lua o mică barcă cu motor, pentru o excursie pe lac.

Gemenii se țin de brațele mamei și ale tatălui, strâns. Ella îl ține pe George Clooney și Alexander pe Amal. Li se văd zâmbetele pe chipuri.  Cei patru merg pe debarcader și la un moment dat, George o ia pe Ella și o leagănă. Între timp, Amal se aplecă spre Alexander pentru a discuta cu fiul ei. Un portret de familie uluitor, care sugerează mult mai mult decât cuvinte, scrie Elle.com.

George și Amal sunt înnebuniți după copiii lor, nu este nimic nou. George a vorbit în repetate rânduri despre minunea de a fi părinte. „Învăț atât de multe cu gemenii… S-au născut în aceeași zi, dar sunt, de fapt, foarte diferiți. Ella e mai timidă și Alexander e extrovertit”, a povestit celebrul actor în cadrul unui interviu.

Zvonurile spun că Amal și George Clooney sunt pe cale să adauge o nouă componentă acestei frumoase poze de familie. Daily Mail și alte tabloide americane au răspândit vestea că frumosul cuplu așteaptă un al treilea copil.

Sursa foto: Instagram