George Clooney știe să producă stupoare. Ce a făcut cu 14 milioane de dolari

George Clooney știe să producă stupoare. Ce a făcut cu 14 milioane de dolari
Actorul este unul dintre cei mai iubiți pentru felul în care interpretează, dar și în viața personală excelează. Calitatea sa umană e ceva remarcabil.

George Clooney are o inimă de aur, iar Amal a făcut o adevărată afacere punându-și alături de el verigheta pe deget. Sfârșitul lunii septembrie ne-a adus aminte de nunta exclusivistă și super romantică a lui George Clooney  cu Amal Alamuddin la Veneția (în 2014). Soț îndrăgostit, actual tată al gemenilor Ella și Alexander, actorul și regizorul de 60 de ani s-a remarcat întotdeauna pentru atașamentul său față de valorile familiei și ale prieteniei.

Cei care îi sunt apropiați au putut beneficia consistent de pe urma bunătății actorului.  Iată momentul în care George a dat un milion de dolari (fiecăruia) prietenilor săi.

George Clooney are o inimă de aur

Suntem în 2013, George este la un pas să găsească dragostea vieții sale (întâlnirea cu Amal  a avut loc în vara acelui an la Villa Oleandra) când decide să mulțumească celor paisprezece dintre cei mai apropiați prieteni cu un gest izbitor. El le-a oferit fiecăruia dintre ei un milion de dolari în numerar.

„Eram singur. Aveam 52 de ani și ceva. Am îmbătrânit cu toții. M-am gândit: tot ce am sunt acești prieteni care m-au ajutat într-un fel sau altul în ultimii 35 de ani. Fără ei nu aș avea nimic din toate acestea. Dacă aș fi lovit de un autobuz, toți ar fi în testament. Deci, de ce să aștept să fiu lovit de un autobuz?”, a spus el în noiembrie anul trecut într-un lung interviu pentru publicația GQ, citat de Elle Italia.

Paisprezece îngeri care, când era „rupt” între audiții și ușile studioului, i-au deschis ușa casei lăsându-l să doarmă pe canapea, împrumutându-i bani sau invitându-l la cină.  Paisprezece rucsaci cu câte un milion de dolari în numerar („Când am primit banii, ofițerii de securitate erau stresați din cauza cantității uriașe de bani”), asta a mai spus Clooney în acel discurs  emoționant.

Replică pentru cei care nu i-au înțeles darul

Le-a mai pus prietenilor o hartă a „tuturor locurilor pe care le-am vizitat și lucrurile pe care le-am putut experimenta datorită lor”.  Printre prieteni s-a aflat și Rande Gerber, soțul lui Cindy Crawford (și tatăl lui Kaia). Acesta a încercat să refuze (activele sale sunt în jur de 400 de milioane de dolari). Dar George a fost ferm: „Spun doar un lucru. Dacă Rande nu ia milionul de dolari, nimeni nu o va lua nimic”.

În același interviu, George Clooney și-a amintit că a întâlnit o persoană foarte bogată în Las Vegas cu care a vorbit despre darul său generos.  „De ce naiba ai face așa ceva?”, a întrebat persoana respectivă. „De ce nu aș face așa ceva?”  i-a răspuns actorul.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp