Cum o răsfață George Clooney pe frumoasa sa soție, Amal și ce șotii face cu copiii

Cum o răsfață George Clooney pe frumoasa sa soție, Amal și ce șotii face cu copiii
Despre geloziile doamnei Clooney s-a scris mult, iar celebrul actor are grijă să nu îi dea motive în plus de supărare. Cei doi au petrecut o seară intimă, într-un loc de vis.

Iată cum o răsfață George Clooney pe frumoasa sa soție, Amal: a invitat-o la o  cină romantică la Il Gatto Nero, pe malul  frumosului lac Como din Italia. Așa cum vă amintiți, cei doi s-au căsătorit în Italia, aceasta fiind țara lor de suflet. Vara aceasta cele două vedete au revenit aici.

Amal, în vârstă de 43 de ani, a arătat absolut incredibil într-o rochie lungă, albastră, lucioasă, cu bretele spaghete, în timp ce își urmărea soțul, în vârstă de 60 de ani, la ieșirea din restaurant, când a fost surprinsă de fotografi. Și-a lăsat părul ei brunet închis în cascadă în bucle libere. În plus, și-a accentuat tenul natural cu o notă de fard de obraz și o nuanță roz de ruj.

Cum o răsfață George Clooney pe frumoasa sa soție, Amal

George Clooney a avut și el o apariție sofisticată, în jacheta sa neagră, purtând barbă subțire, argintie în devenire. George a schimbat câteva cuvinte amabile cu personalul înainte de a sări în interiorul mașinii care îl aștepta. A fost nevoie de intervenția personalului pentru a elibera celebrul cuplu de fani.

Familia Clooney petrece vara în Italia

George și Amal au plecat în Italia la începutul acestei veri pentru a sărbători cea de-a patra aniversare a gemenilor lor, Ella și Alexander. O sursă a declarat pentru E! Știri, luna trecută, că familia „nu a mai fost acolo de doi ani”, dar că își va petrece vara la casa familiei lor, Villa Oleandra. „Și-au adus și puiul lor gigant St. Bernard, Rosie. Vor petrece cât mai mult din vară lângă Lacul Como”.

George Clooney pare mai îndrăgostit ca oricând de soția sa. Vedeta Midnight Sky – care s-a căsătorit cu avocatul pentru drepturile omului în 2014 – a spus recent că nu și-a dat seama că lipsește ceva în viața sa până când nu și-a întâlnit soția. „Există unii oameni pentru care scopul în viață este să aibă copii. Eu nu am spus niciodată că viața mea va fi neîmplinită fără copii. Am simțit că am o viață destul de plină. Apoi am întâlnit-o pe Amal și mi-am dat seama că viața mea fusese destul de goală. Și atunci când apar și acești doi copii, brusc îți dai seama cât de incredibil de gol era”, a mărturisit Clooney pentru Today, conform Daily Mail.

Cum l-au schimbat copiii pe George Clooney

George a recunoscut că paternitatea l-a schimbat și că cei doi copii i-a dat „tot” ceea ce Hollywood-ul nu a putut. El a spus: „Am un sentiment de apartenență și un sentiment de acasă și de iubire necondiționată – toate lucrurile pe care sperați să le puteți obține dintr-o carieră foarte bună – și un câine. Vă dați seama că este mult mai mult decât atât”.

Iar actorul Ocean’s Eleven și-a învățat de mici copiii să facă farse. „Toată treaba mea este să-i învăț lucruri cumplite. Și chiar îmi face plăcere să-mi învăț copiii să facă lucruri care o  șochează pe mama lor. Și este distractiv pentru că, știi, Amal, ea va vorbi cu un judecător într-un proces din Sudan sau un proces în Myanmar … are conversații foarte serioase și apoi fiul meu va veni la ea cu un scutec pe cap. Este o lovitură de geniu!”.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Viorica și Ioniță de la Clejani la un pas să fie omorâți de Fulgy. Mărturisire șocantă

Recomandarile noastre