Cum e viața de bărbat „casnic” pentru George Clooney. Detalii neașteptate ies la iveală

Cum e viața de bărbat „casnic” pentru George Clooney. Detalii neașteptate ies la iveală
George Clooney glumește despre cum decurge viața lui, „închis” în casă cu Amal și cu gemenii. Nu o să vă vină să credeți ce înseamnă viața casnică pentru celebrul star de la Hollywood.

L-ați văzut cântând în „Mama Mia”, și exact după ce credeați că ați depășit momentul, aflați acum cum e viața de bărbat „casnic” pentru George Clooney. Detalii neașteptate ies la iveală, starul de la Hollywood a ajuns, cum s-ar spune, la cratiță.

George Clooney a petrecut mult timp acasă cu soția sa Amal și gemenii lor Alexander și Ella, în vârstă de patru ani, după izbucnirea pandemiei.

Și în primul număr al revistei W din 2021, Volumul 1, Cele mai bune performanțe, vedeta câștigătoare a premiului Oscar a descris cum a fost să-și scoată pălăria de stea de film și să o înlocuiască cu o pălărie de tată cu normă întreagă.

„Îți voi spune ce am luat ca hobby: să pun două sau trei încărcături de rufe în mașina de spălat, pe zi, să spăl vase toată ziua, pentru că acești copii sunt puturoși”, a glumit actorul din Midnight Sky. „Se pare că trebuie să-ți speli copiii din când în când”, mai spune acesta.

Cum e viața de bărbat „casnic” pentru George Clooney

Actorul din Ocean’s 11 a mai dezvăluit un secret. El a spus că a devenit frizer. „Am tuns părul fiului meu și mi-am tuns și eu părul, dar nu i-am tuns părului fiicei mele”, a spus celebrul actor. De asemenea, vedeta a discutat despre modul în care filmul său The Midnight Sky s-a schimbat odată ce a lovit pandemia.

„Când s-a întâmplat Covid-19, filmul, despre o apocalipsă globală, a devenit relevant într-un mod nou. La început, narațiunea era despre regret și căutarea răscumpărării. Dar pe măsură ce pandemia a preluat controlul vieților noastre, filmul a devenit despre incapacitatea noastră de a fi acasă și de a îmbrățișa oamenii pe care îi iubim”, a relatat Clooney.

El a vorbit despre mătușa sa cântăreață care i-a dat un sfat extraordinar. „Mătușa mea Rosemary (n.r. Rosemary Clooney, actriță și cântăreață de jazz) mi-a spus: Nu amesteca niciodată cereale și struguri. Fără vin și tequila. Sau vodcă și șampanie… Aveam 7 ani. Am învățat devreme în Kentucky”.

Sursa foto: instagram

După Pepe, și Bobonete din Las Fierbinți și-a deschis canal de YouTube. Iată primul invitat!