După Pepe, și Bobonete din Las Fierbinți și-a deschis canal de YouTube. Iată primul invitat!

După Pepe, și Bobonete din Las Fierbinți și-a deschis canal de YouTube. Iată primul invitat!
Vedetele autohtone profită din plin de avantajele pe care le oferă internetul. Astfel, după Pepe și Bobonete din Las Fierbinți și-a deschis canal de YouTube.

Mihai Bobonete este unul dintre actorii extrem de cunoscuți din România. Acesta a devenit celebru și datorită momentelor sale de stand-up comedy. Actorul este cunoscut publicului larg datorită rolului din serialul Las Fierbinți difuzat de Pro TV.  Pentru că îi place să încerce lucruri noi, Mihai Bobonete și-a deschis canal de YouTube. 

Luând exemplul lui Pepe, care este extrem de activ pe platformă în ultima vreme, Bobonete s-a apucat de podcast pe YouTube, iar emisiunea este deja un succes. În numai 2 zile prima ediție a ajuns pe locul 20 în trending, cu peste 300 de mii de vizualizări. 

Bobonete și-a deschis canal de YouTube. Primul invitat a fost Sorin Bontea 


Emisiunea lui Bobonete se cheamă ”DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, iar primul invitat a fost Sorin Bontea, unul dintre câștigătorii Asia Express și unul dintre cei trei Chefi din emisiunea „Chefi la Cuțite”. Podcast-ul cu Sorin a fost un real succes, așa cum se aștepta de la început actorul. Chef-ul a vorbit despre evenimentele importante din viața sa, despre tinerețe și momentul în care a cunoscut-o pe femeia care i-a oferit doi copii. 

”Podcastul cu Sorin este o incursiune în evenimentele importante din viața sa, de la botez, la majorat, la cum și-a cunoscut soția și ce spune despre copiii săi. O poveste stropită cu mult umor și vin roșu spaniol, recomandat de un prieten bun. La final a primit un cadou, i-am luat tensiunea și mi-a lăsat autograful pe masa studioului.”, a declarat Bobonete.

Mihai Bobonete este căsătorit și are o fetiță și un băiat, alături de care încearcă să petreacă cât de mult timp poate. În timpul pandemiei, când nu a avut filmări, a profitat de fiecare moment alături de familia sa.

Foto: Facebook

Harry și Meghan au avut prima apariție de când li s-au anulat îndatoririle regale. Interviul cu Oprah s-ar putea filma din nou