Familia ”Las Fierbinți” s-a mărit cu un băiețel. Bine ai venit!

Familia ”Las Fierbinți” s-a mărit cu un băiețel. Bine ai venit!
Familia ”Las Fierbinți” s-a mărit. Nu îl veți vedea în serial pentru că tocmai s-a născut.

Familia ”Las Fierbinți” este foarte îndrăgită de români. Serialul care a debutat la 1 martie 2012 ne-a adus în case o serie de actori care au devenit, în timp, ca membri ai familiei noastre. Iată că familia s-a mărit cu un băiețel. Bine ai venit!

Familia ”Las Fierbinți” s-a mărit cu un băiețel

Familia ”Las Fierbinți” este fericită. Actrița actrița Ecaterina Ladin (37 de ani) a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, tot un băiețel.

Simpatica Dalida, secretara băgăreață și deșteaptă, a publicat pe Instagram o fotografie cu bebelușul, la puțin timp după ce a născut, joi, 18 februarie.

Băiețelul actriței Ecaterina Ladin s-a născut joi, 18 februarie

”Până la lacrimi mi-e dragă viața!”, a scris actrița în dreptul fotografiei în care apărea micuțul ei. Mii de admiratori s-au grăbit să o felicite și să îi ureze micuțului ”Bine ai venit!”.

Actrița din ”Las Fierbinți” a recunoscut că atât ea, cât și soțul ei și-au dorit foarte mult încă un copil. Cei doi mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de aproape 6 ani.

Familia Ladin mai au un băiețel, de aproape 6 ani

Pentru a putea rămâne însărcinată, Ecaterina a făcut mai multe tratamente de fertilizare. Ea și soțul ei s-au căsătorit de pe 6 iunie 2015.

“Știm ce nume îi punem copilului, e un nume românesc, de sfânt, ca și la primul copil. Nu îl spun încă.

Eu nu am avut nimic de spus, soțul a propus numele, eu am spus: DA. Dacă o să ne dea Dumnezeu o fată o s-o numesc eu ”, a declarat actrița, în urmă cu o săptămână, invitată în emisiunea “La Măruță”, de la Pro TV.


Horoscop Minerva – 19 februarie. Berbecii au oportunități să plece în străinătate

Oana Roman, contrazisă de fostul soț. Nu a părăsit-o pentru o altă femeie, altul e motivul