Oana Roman, contrazisă de fostul soț. Nu a părăsit-o pentru o altă femeie, altul e motivul

Oana Roman, contrazisă de fostul soț. Nu a părăsit-o pentru o altă femeie, altul e motivul
Săptămâna aceasta au divorțat, frumos, în fața notarului, apoi s-au reunit pentru a înregistra un mesaj comun legat de divorț și păreau mai liniștiți ca niciodată. Lumea vede că s-au separat amiabil, însă vrea să știe și motivele. Și, mai ales, cine pe cine a înșelat.

Au fost multe speculații și bârfe, dar acum s-a aflat adevărul: Oana Roman, contrazisă de fostul soț. Nu a părăsit-o pentru o altă femeie, altul e motivul. Marius Elisei a spus, în direct, care e motivul real pentru care s-a despărțit de Oana Roman.

Cătălin Măruță a revenit în platou, după episodul COVID-19, iar Marius Elisei a fost a invitat să își pună sufletul pe tavă, în fața telespectatorilor. Acesta a venit în studio și i-a povestit lui Cătălin Măruță cum stau lucrurile de fapt.

Oana Roman, contrazisă de fostul soț

Apăruseră conflicte în ultima vreme. „A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit, a spus Marius Elisei în direct la Pro Tv. Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”.

În luna decembrie, cei doi au pus punct relației. Elisei spune că i-a fost teribil de greu.  „Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a declarat el.

Oana și Marius, despărțiți dar împreună

Marius Elisei a mai declarat în cadrul aceleiași emisiuni că nu exclude o împăcare cu Oana. Pe de altă parte, cine știe. Poate va cunoaște o altă femeie. „Timpul va decide ce se va întâmpla. Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”, a mai spus bărbatul.

Oana Roman (44 de ani) și Marius Elisei (35 de ani) vor fi sâmbătă împreună din nou. Motivul: e  ziua fiicei lor Isabela, care împlinește 7 ani.  Așa cum au declarat, cei doi au stabilit la notar că vor avea custodie comună și că vor fi împreună la toate evenimentele importante din viața fiicei lor.

Ultimele noutăți în divorțul Oanei Roman de Marius Elisei. Ce se întâmplă cu fiica lor, Isabela

„Duminică, Isabela împlinește șapte ani și vom fi împreună la ziua ei. O vom serba sâmbătă. Vom fi împreună cu foarte puțini prieteni, e pandemie, trebuie să respectăm restricțiile”, a declarat fiica lui Petre Roman, la emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars. În timp ce Marius Elisei și-a spus povestea în emisiunea lui Măruță, Oana a dat detalii din culisele divorțului la Antena Stars.

„Practic acum a fost doar o semnătură, o formalitate care trebuia făcută. Eu nu am vrut să dau detalii despre divorț, să vina lumea să stea cu microfoanele pe la uși. Eu am hotărât să facem filmulețul. Eu mi-am dorit să fim un exemplu. La început a fost cu ceartă, scandal, a fost nasol.

Am avut multe discuții ca să ajungem în punctul acesta. Dar am demostrat că se poate. Eu am dat o lecție de comunicare, să arăți că poți să divorțezi și fără scandal, fără certuri cu paparazzi după tine, făcând circ“, a spus Oana. De asemenea, Oana Roman a evitat să vorbească despre un posibil partaj, dar în mesajul filmat, cei doi au precizat deja că vor colabora și profesional în continuare.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 19 februarie. Berbecii au oportunități să plece în străinătate