Bobiță, Celentano și Firicel au ”bătut” tot. Serialul Las Fierbinți, lider de audiență

Bobiță, Celentano și Firicel au ”bătut” tot. Serialul Las Fierbinți, lider de audiență
Al 18-lea sezon Las Fierbinți a început luni, 7 septembrie, la PRO TV. Bobiță, Celentano, Firicel au ”bătut” tot. Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență. Au surclasat până și primul episod din noul sezon Chefi la cuțite.

”Las Fierbinți” a fost cel mai urmărit serial din România, luni 7 septembie, când a început al 18-lea sezon: O serie nouă de aventuri, mult umor și situații absurde din care celebrele personaje vor încerca să iasă.

Serialul Las Fierbinți, lider de audiență

A început un nou sezon din serialul Las Fierbinți, la PRO TV, dar și un nou sezon din Chefi la cuțite, la Antena 1. Două emisiuni de divertisment mult iubite de români. La ce să mă uit mai întâi? Românii au preferat luni seara aventurile lui Bobiță, Celentano, Firicel, Aspirina, Dalida, Vasile, Robi, Dorel, Giani sau Ardiles.

Conform cifrelor de audiență consultate de Capitalprimul episod din Las Fierbinți a bătut audiența, lăsând mult în urmă show-ul făcut de bucătarii de la Chefi la cuțite, scrie capital.ro.

Mai precis, pe segmentul de public național, serialul de la PRO TV a ajuns la o audiență maximă de peste 11 puncte de rating, în timp ce show-ul culinar de la Antena 1 a mers undeva în intervalul 6-7 puncte de rating.

Al 18-lea sezon Las Fierbinți

În primele episoade din acest sezon, primarul Vasile pune la cale o nouă metodă prin care să facă niște bani, așa cum îi stă în fire, cât mai ușor și cât mai ilegal. De data aceasta a pus ochii pe niște fonduri de la Comisia Europeană, pe care le primesc cei care-s în depresie.

Supărată foc pentru că a fost păcălită de șeful ei, Dalida se confesează Aspirinei: ”M-a păcălit, mă! De un an de zile îmi tot ciupește din salariu: ba că nu știu ce, ba că nu știu de ce, și când m-am luat de el mi-a spus să stau liniștită că atunci când o să vină comisa de antidepresie, sunt prima pe listă și o să iau 100 de euro gratis pe lună. Și astăzi vine comisia și știi ce mi-a zis? Că nu mă mai trece, că se trece pe el, că el este cel mai deprimat din comună”.

Supărarea secretarei nu va trece neobservată de prietena ei, Aspirina, care va pune la cale un plan prin care să-i strice apele primarului.

Sfaturi de la Carmen Brumă: ce să mânânci pentru un zâmbet frumos

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp