Viviana Sposub și-a atins scopul. Emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”, i-a adus noroc și un început de carieră

Viviana Sposub și-a atins scopul. Emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”, i-a adus noroc și un început de carieră
Chiar dacă nu a fost marea câștigătoare, deși și-a dorit enorm, Viviana Sposub i-a încântat pe telespectatori cu aparițiile sale.

Viviana Sposub le-a dat vestea cea mare fanilor săi. Ce va face după încheierea emisiunii Emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub și-a atins scopul. Emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”, i-a adus noroc

A fost una dintre aparițiile plăcute ochiului, iar publicul, telespectatorii și juriul au fost surprinși de Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea le-a demonstrat tuturor că nu este doar o femeie frumoasă, ci și una inteligentă, care știe să-și atingă scopul. Cu ceva timp în urmă, ea a afirmat că-și dorește să rămână în televiziune după terminarea showului și se pare că dorința i se va împlini.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, Viviana ar urma să facă parte din echipa unui matinal care va fi difuzat la Kanal D, alături de Bursucu și comediantul George Tănase. Cu siguranță va face față cu brio, pentru că Viviana nu e la prima experiență de matinal.

Ea a prezentat rubrica Meteo la Antena 1, apoi s-a mutat la ProTV, unde a fost colega Adelei Popescu și a lui Cove. De când a devenit concurentă la Bravo, ai stil, Viviana a devenit din ce în ce mai cunoscută, iar oamenii au ajuns să o oprească pe stradă ca să facă fotografii împreună.

Așa cum a spus și la finalul galei, Viviana are de gând să se apuce serios de muzică și să-și construiască o carieră în acest sens.

„Pentru mine, ea este câștigătoarea!”

Înainte de finala Bravo, ai stil, George Burcea i-a spus iubitei sale că nu poate fi alături de ea, pentru că trebuie să meargă la filmare. Dar atunci când porțile au fost deschise, acesta și-a făcut apariția ca să-și susțină jumătatea. De altfel, actorul a spus pe rețelele de socializare că, din punctul lui de vedere, Viviana e câștigătoarea.

„Pentru mine, ea este câștigătoarea! Ea a câștigat, ea este cea mai mare câștigătoare”, a afirmat acesta. Viviana Sposub n-a așteptat mult și i-a răspuns, glumind: „Cred că nu s-a uitat la aceeași emisiune”.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre