Andreea Tonciu ia țeapă după țeapă. Bruneta e un pachet de nervi. „Să vă fie rușine. Am să vă fac sesizare”

Andreea Tonciu ia țeapă după țeapă. Bruneta e un pachet de nervi. „Să vă fie rușine. Am să vă fac sesizare”
De când a devenit mamă și soție, Andreea Tonciu e de nerecunoscut. Face curățenie, gătește și vrea să le facă toate poftele soțului și fetiței.

Andreea Tonciu a pus punctul pe I și vrea să rezolve o problemă cu care s-a mai confruntat și în trecut.

Andreea Tonciu ia țeapă după țeapă. Bruneta e un pachet de nervi. „Să vă fie rușine. Am să vă fac sesizare”

Recent, Andreea Tonciu le-a spus prietenilor din online cu ce problemă s-a confruntat. Vedeta spune că și-a făcut cumpărăturile dintr-un supermarket, de unde a achiziționat, printre altele și carne. Bruneta urma să facă pentru familie o tocăniță și o ciorbiță. Doar că atunci când a desfăcut pachetul cu carne, aceasta era stricată. Andreea spune că nu e prima dată când pățește așa ceva și vrea să tragă un semnal de alarmă, pentru toți cei care au trecut prin aceeași situație.

“Carnea de la tocăniță era foarte ok, am pregătit-o de aseară, am pus-o la macerat. Am desfăcut și carnea pentru ciorbă să o spăl și mirosea îngrozitor. De ce schimbați data expirării? Nu este pentru prima oară când mi se întâmplă chestia asta. Și acum îmi miros mâinile și m-am spălat de trei ori.

Dar nu vă este rușine? ne putem îmbolnăvi! Sunt foarte dezamăgită de două supermarketuri de la noi din București. Pentru că, fraților, bagă carne expirată și schimbă data. Carnea asta o mâncăm noi. Noi plătim ca să mâncăm bine și să trăim bine. Să vă fie rușine, am să fac sesizare la Protecția Consumatorului”, a spus Andreea Tonciu, extrem de supărată.

Ce a făcut de Ziua Îndrăgostiților

Chia dacă Andreea și soțul său se iubesc ca în prima zi, de Valentine’s Day aceștia au ieșit în oraș, pentru că aveau nevoie de o seară doar a lor. Andreea a postat o fotografie superbă și a scris și câteva rânduri. “Nu ne trebuie o zi specială să ne iubim, dar o seară doar a noastră ne amintește cât de bine ne este în familie. Dragii mei, sper că măcar într-o zi de sărbătoare lăsați deoparte gândurile rele, supărările și spuneți celor dragi cât îi iubiți”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre