Soțul Andreei Tonciu i-a declarat război lui CRBL. „Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea”

Soțul Andreei Tonciu i-a declarat război lui CRBL. „Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea”
Daniel Niculescu e plin de nervi. Nu suportă ca cineva să ridice tonul la soția sa și e pregătit să-l înfrunte pe CRBL după ce i-a înjurat soția.

Daniel Niculescu e foc și pară, după ce a aflat cum s-a comportat CRBL cu soția sa. A luat atitudine.

Soțul Andreei Tonciu i-a declarat război lui CRBL. „Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea”

Daniel Niculescu e hotărât să facă dreptate. Soțul Andreei Tonciu a postat un mesaj dur pentru CRBL pe contul său de Instagram. El a dat de pereți cu cântărețul pentru comportamentul care nu-i face deloc cinste. Ulterior, tânărul a ales să șteargă mesajul.

CRBL și Andreea s-au certat în cadrul competiției Survivor România, iar invitată la ProTV, bruneta a continuat să îi țină piept artistului.

„Nu te gândești că ai și tu o fetiță?”

„Nu își e rușine să vorbești numai cu p***a? Arată-ți bărbăția prin altceva, nu înjurându-mi soția. Nu te gândești că ai și tu o fetiță. Poate o să fie înjurată la rândul ei de bărbați în viitor? Nu ai pic de demnitate în tine dacă ai ajuns să înjuri femei într-o competiție în care bărbații ar trebui să aibă grijă de ele, pentru că sunt mai slabe ca voi”, au fost cuvintele lui Daniel.

„Nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea”

Daniel Niculescu spune că un bărbat adevărat își arată bărbăția cu un alt bărbat, niciodată cu o femeie. El este convins că a fost la un pas ca cearta dintre CRBL și soția sa putea să atingă cote alarmante, de aceea spune că urmează o confruntare față în față cu cântărețul.

„Arată-ți bărbăția cu mine, nu cu soția mea! Jalnic, atât am de spus în legătură cu ”bărbații” din ziua de azi, în special domnul CRBL. Mai are puțin și ia femeile la bătaie. Noroc că mai sunt reguli în acea emisiune. Dacă nu, nu cred că mai avea mult și ajungea să dea și în ea. Dezamăgit de atitudinea acestui ”domn” nea Caisă. Ne vedem curând, nea Caisă”, a mai spus acesta.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre