Concurentul gay de la Survivor, Emil Rengle, îi face praf pe coechipieri: „Sunt cel mai bărbat de aici! Zmărăndescu și CRBL sunt…”

Concurentul gay de la Survivor, Emil Rengle, îi face praf pe coechipieri: „Sunt cel mai bărbat de aici! Zmărăndescu și CRBL sunt…”
Emil Rengle a ajuns la capătul răbdării în cadrul reality show-ului Survivor. Acesta a răbufnit la adresa propriilor colegi de echipă, caracterizându-i într-un mod uluitor. Dansatorul pe tocuri Emil Rengle, declarat ca fiind gay, a spus despre Faimoși că nu sunt nici pe departe așa duri, cum îi știu cei de acasă. „Sunt cel mai bărbat de aici!”, a spus Rengle.

A câștigat „Românii au talent!” dansând pe tocuri, iar acum vrea să câștige Survivor cu puterea mușchiilor. Emil Rengle este omul surprizelor și face dezvăluiri șocante despre colegii lui faimoși. I-a luat pe toți la rând, nu înainte să spună că el e mai bărbat decât toți. Unul dintre motivele pentru care dansatorul a avut această ieșire nervoasă ar putea fi și scandalul cu Cătălin Zmărăndescu.

Roxana Ciuhulescu a mărturisit la întoarcerea în țară că luptătorul a avut o problemă mare cu orientarea sexuală a lui Emil Rengle și de aici s-au iscat adevărate conflicte. Și TJ Miles a avut comentarii acide la adresa lui Rengle vizavi de orientarea sa sexuală.

”Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult decât se aranjează oricare intre fetele de aici. Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște ^&& de fapt. E cel mai simplu să mergi să ataci un băiat și să zici că e feminin. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vreau eu, asta mă face mai bărbat decât voi care vă prefaceți că sunteți bărbați”, i-a zis Emil Rengle lui Tj Miles.

 

Emil Rengle îi face bârfitori pe durii competiției

La testimoniale, dansatorul a turuit despre fiecare mascul din echipa sa: „Băieții de pe insula asta sunt o glumă proastă!”, a spus Rengle. „Eu am venit aici să devin bărbat, dar am realizat că de fapt sunt singurul bărbat de aici.”, a mai completat el.

Și a început să-i caracterizeze pe fiecare în parte: „Robert Nițu se vaită mai rău ca o femeie. De când e aici și-a găsit toate bolile posibile. Ok, am înțeles, și-a găsit rolul e antrenoare.”

„Avem aici doi bătrâni care vorbesc tare și vorbesc degeaba. E vorba de CRBL și Zmărăndescu.

Radu Itu este speriat de umbră și efectiv este speriat de bombe. Este cel mai speriat om pe care l-am cunoscut vreodată!”

„Iar TJ Miles se aranjează mai des ca orice fată de aici de pe insulă. E fratele meu, dar … Văd aici foarte mulți bărbați care s-au umplut de tatuaje și accesorii și se arată a fi… dar nu sunt!”, a conchis Rengle.

Dansatorul s-a accidentat grav pe insulă. Mai continuă la Survivor?

Cea de-a treia săptămână aduce noi surprize în tabăra ”Faimoșilor”, iar Emil Rengle pare să întâmpine probleme. Emil Rengle a suferit o accidentare gravă la picior. Deznodământul situației se va vedea în edițiile viitoare, dacă accidentarea îl va lăsa să mai continue sau nu în concurs.

În lupta pentru imunitate, câștigătorul ”Românii au talent” se accidentează grav și cu lacrimi în ochi cere ajutorul medicilor. Este dus pe brațe de medicul echipei în timp ce ”faimosul” nu se oprește din rugăcini adresate divinității:  ”Te rog, Doamne! Lasă-mă să pășesc!”, spune Emil Rengle în timp ce este consultat de medic.

 

 

Recomandarile noastre