Fetele „tunate” din showbiz sunt depășite. El e regele operațiilor estetice din România. Cântărețul e celebru și de nerecunoscut

Fetele „tunate” din showbiz sunt depășite. El e regele operațiilor estetice din România. Cântărețul e celebru și de nerecunoscut
Bianca Drăgușanu e regina operațiilor estetice. Dar și alte dive de la noi au apelat cu succes la bisturiu, injecții, etc. Dacă ar face un  concurs care să stabilească cine e cea mai „prelucrată”, ar câștiga un bărbat. Niciuna nu îl întrece. Și e mare vedetă și el.

Aurel Moldoveanu este regele operațiilor estetice din România. E, fără doar și poate, unul dintre artiștii apreciaţi de la noi. Are o voce inconfundabilă, și  multe concerte. Artistul însă a decis să se transforme. Și ceea ce a făcut e o schimbare radicală. Nu mai aseamănă absolut deloc cu el din tinerețe (foto).

Cântăreșul care s-a casatorit in secret a devenit tata, tot in secret. Anuntul a venit în 2019, la 7 luni de la nasterea fiului sau. Aurel Moldoveanu a devenit tată la vârsta de 59 de ani. Cea care l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume e cu trei decenii mai tânără decât artistul. Cu așa iubire tânără și cu așa un copil mic, nu miră pe nimeni că artistul e mânat din spate să țină pasul. Și să arate foarte bine. Nu concepe în niciun caz să își arate toți cei 61 de ani din cartea de identitate.

Regele operațiilor estetice din România

Aurel Moldoveanu e dependent de medicul estetician. Artistul a suferit mai multe operaţii estetice şi a ajuns de nerecunoscut. Dar nu într-un sens rău. Doar că nu mai seamănă cu cel pe care și-l amintesc fanele lui de acum 20 – 30 de ani (foto).

Artistul şi-a întins pielea pe faţă. Nu mai are niciun rid. În plus, a slăbit vizibil. Fanii au observat schimbarea, și mulți i-au reproșat că s-a transformat într-un Ken. „Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabilă! Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc”, i-a scris  cineva.

Sursa foto: Instagram