Cine e omul de afaceri care și-a făcut operații estetice de zici că-i Pacepa

Cine e omul de afaceri care și-a făcut operații estetice de zici că-i Pacepa
De niște ani observăm că vedetele feminine de la Hollywood arată mult mai bine ( și mai tinere) decât în tinerețe. Ei bine, li se întâmplă același lucru și unora dintre bărbații de la noi. Se „tunează”, se vopsesc și ajung ca din niște „nenea” cum arătau cu 10 ani în urmă, să se prezinte acum, în pragul pensionării, ca niște masculi wow.

Este și cazul unui om de afaceri care și-a făcut operații estetice de zici că-i Pacepa. Dar, nu, n-a fost spion sau vreun agent sub acoperire. Dacă ne uităm la fotografiile din trecut, nu putem să nu spunem adevărul. Arată de 1000 de ori mai bine,  mai tânăr, mai… Parcă e altă persoană, așa cum se auzise și de generalul Pacepa.

Ioan Neculaie, fostul conducător al lui FC Brașov, născut în 1957, și-a schimbat radical înfățișarea la 64 de ani. Domnul cu păr cărunt, cum se prezenta el cu mai bine de un deceniu în urmă, a făcut loc unui „tinerel” între două vârste care arată fabulos. Ar putea concura cu modelele masculine.

Recent, omul de afaceri s-a fotografiat, iar imaginea a ajuns pe rețelele sociale. Se pare că ar fi vorba de câteva ajustări, dar și de o aplicație pentru Smartphone, cu efecte speciale.

Conform Fanatik, Ioan Neculaie a decis că are nevoie de o schimbare radicală de look după ce a petrecut șase luni în spatele gratiilor. Pentru asta a apelat la medicul estetician. Acesta i-a injectat botox pentru a-l scăpa de riduri. Omul de afaceri și-a vopsit părul și și-a lăsat barba să crească.

Omul de afaceri și-a făcut operații estetice

Ioan Neculaie, fostul patron al celor de la FC Brașov, a avut o viață grea în ultimii ani. Dar și frumoasă. A stat și la pușcărie. Fostul patron al FC Brașov, a fost eliberat condiționat din închisoare, în vara lui 2018.

Milionarul fusese condamnat definitiv în noiembrie 2017, într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor și munițiilor. S-a ajuns acolo dintr-o prostie. În timpul unei crize de nervi, omul de afaceri a tras cu pușca în cauciucurile propriei mașini. Ioan Neculaie a fost reținut în vama Giurgiu și încarcerat la penitenciarul Codlea.

Dar Ioan Neculaie a avut parte și de bucurii cât cuprinde. Inculpat în dosarul „Modele pt VIP-uri”, el ar fi fost în grațiile Danielei Crudu, mai mulți ani, după cum a scris presa. Conform relatărilor din media, între 2011 și 2015, Cruduța a ajuns destul de des pe domeniul afaceristului Neculaie, atunci în vârstă de 58 de ani și cu o avere estimată la aproximativ 80 de milioane de euro.

Sursa foto: Pixabay, Evz.ro, Fanatik

Secrete dureroase din familia lui Ioniță de la Clejani. „A murit sărac lipit pământului”

Recomandarile noastre