Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele

Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele
Nu a trecut nicio săptămână de când a ieșit din clinica unde s-a operat, că Daniela Crudu se și laudă cu noile ei silicoane. Vedeta i-a înnebunit pe bărbați. 

Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele!  Focoasa brunetă a făcut intervenția săptămâna trecută. Era necesar? Se pare că da. Voia ceva mai mare! „Draga mea pacientă și-a dorit un bust mai generos!”, a dezvăluit, pe contul său de socializare, medicul care a realizat intervenția, dr. Vasile Stan.

La 31 de ani, Daniela Crudu este una dintre cele mai mediatizate vedete din Românie. De altfel, timp de mulți ani a fost o „preferată” a tabloidelor.  Cruduța e fostă asistentă TV și model Playboy România. Ea a ajuns cunoscută prin intermediul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”.

Daniela Crudu a ajuns în atenția tuturor în anul 2015, după ce numele omului de afaceri cunoscut drept „Berlusconi de Brașov” ar fi apărut într-un dosar de prostituție și proxenetism.

Între 2011 și 2015, Cruduța îl vizita deseori pe Ioan Neculaie. Ea a și fost filmată de fotoreporteri. Într-o benzinărie, unde a oprit să alimenteze, le-a oferit acestora o surpriză adevărată. Când a ieșit din automobil s-a dovedit că era îmbrăcată ca pentru showurile pentru adulți.

 Să vedeți cum își incită fanii Cruduța

Chiar dacă a dispărut de pe micile ecrane, Cruduța e în continuare activă pe rețelele de socializare. Ea e imaginea mai multor branduri, de la o cunoscută vodcă la o casă de pariuri. Cu puțin timp înainte să se lase din nou pe mâinile chirurgului plastician, Cruduța și-a etalat nurii îmbrăcată într-o rochie de plasă cu ochiuri mari, purtând pe dedesubt doar o pereche minusculă de bikini.

 Să vedeți cum își incită fanii Cruduța, imediat ce și-a schimbat silicoanele

Acum continuă să își incite fanii după  ce și-a mai mărit puțin sânii. Ea s-a filmat în mașină, cântând, în timp ce poartă o bluză de trening cu fermoarul desfăcut până aproape de buric. Ochii vigilenți disting printre buclele-i brunete noile „bijuterii” din dotarea divei.

Sursa foto: Instagram

Ultimele noutăți în procesul lui Alex Bodi. Am aflat decizia instanței