Ultimele noutăți în procesul lui Alex Bodi. Am aflat decizia instanței

Ultimele noutăți în procesul lui Alex Bodi. Am aflat decizia instanței
Se va întoarce sau nu Alex Bodi în spatele gratiilor? Aceasta era, ieri, întrebarea momentului. Cu un dosar greu de cercetare pe numele său, acesta încă nu poate să respire ușurat.

Am aflat ultimele noutăți în procesul lui Alex Bodi. Scăparea din arestul preventiv impus în primă fază în ceea ce îl privește, l-a salvat pe Alex Bodi, care slăbise și se întristase după gratii, și l-a umplut de fericire. El se află în arest la domiciliu. A petrecut sărbătorile cu cele două fetițe ale sale. În continuare, e vizitat constant de fiica cea mică, Selena. Logodnica sa, Daria Radionova a venit în România și stă cu el.

Bodi petrece fără restricții în arest la domiciliu

În plus, prietenii îl vizitează, fac grătar pe terasă, fumează sisha, se uită la meciuri. În plus, și-a putut relua și antrenamentele, un antrenor personal venind acasă la Bodi. Dar toate acestea se pot sfârși la un semn, dacă judecătorul decide că e mai potrivit pentru el să stea în arestul poliției.

Bodi a avut proces ieri

Omul de afaceri originar din Mediaș a ajuns marți, 9 februarie 2021, în fața judecătorilor de la Tribunalul Dolj pentru a-și afla sentința. Reamintim că Alex Bodi a fost acuzat de diverse fapte penale precum proxenetism, spălare de bani, trafic de persoane și constituirea unui grup infracțional. La ieșirea din sala de judecată, ieri, Bodi era fericit.

Rețete și vedete a aflat de ce. „Așteptăm. Este în pronunțare până mai târziu, știe domnul avocat mai bine. Trebuie să fiu încrezător. Cum a spus și domnul avocat, am ajuns la un moment în care trebuie să schimbe puțin lucrurile în bine”, a declarat Alex Bodi la Antena Stars, în decursul zilei de ieri.

Ultimele noutăți în procesul lui Alex Bodi. Motive de bucurie pe jumătate

Alex Bodi avea oarece motive de bucurie. Așa cum a aflat aseară, măsura arestului la domiciliu a fost menținută și prelungită. Nu se întoarce în arestul poliției. Soluția pe scurt dată de instanța craioveană sună astfel: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova În baza art. 222 şi urm. CPP.

Prelungeşte durata măsurii arestării la domiciliu a inculpaţilor Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, dispusă prin încheierea nr.233/18.12.2020 a Curţii de Apel Craiova, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 16.02.2021 şi până la data de 17.03.2021, inclusiv”.

Măsura îl bucură pe Bodi. totuși, nu e fericit până la capăt. În aceeași sentință,, se mai arată: „Respinge cererile de modificare a conţinutului măsurii arestului la domiciliu formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Narcis Dumitru şi Lăcătuş Marius Adrian. Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar formulată de inculpatul Bodi Alexandru Nicolae”.

Cât de mari sunt problemele lui Bodi cu logodnica

Zilele trecute, presa mondenă a speculat o posibilă tentativă de împăcare cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a avut o discuție online cu aceasta. Imediat s-a vehiculat că actuala sa logodnică, Daria Radionova s-ar fi supărat foarte tare și chiar ar fi vrut să plece din vila lui Bodi din Tunari, și să se întoarcă la Londra.

Cum o „arde” Bodi pe prispa casei

Potrivit surselor citate de presă, până la urmă s-a lăsat înduplecată să rămână și  s-a compensat cu o sesiune de shopping. Pe de altă parte, Alex Bodi a avut grijă să îi arate cât de mult o iubește, distribuind  câteva scurte imagini filmate, din mașina cu care mergea la proces, unde îi trimite bezele și îi zâmbește afectuos.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 10 februarie. O zi ca și cum am sta pe un butoi de pulbere