Rugăciunile familiei lui Daniel Onoriu au fost ascultate. „Ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău…”

Rugăciunile familiei lui Daniel Onoriu au fost ascultate. „Ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău…”
Erau disperați, pentru că medicii le-au spus că nu mai există nici o șansă. Dar ceva neprevăzut s-a întâmplat.

Cu puțin timp în urmă, doctorii a dat de înțeles familiei pilotului Daniel Onoriu că trebuie să se aștepte la tot ce e mai rău.

Rugăciunile familiei lui Daniel Onoriu au fost ascultate. „Ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău…”

Medicii nu i-au mai dat nici o șansă de supraviețuire, dar după 55 de zile de chin, s-a întâmplat minunea. Daniel Onoriu s-a trezit din comă și a cerut să vorbească cu familia.

”A făcut Dumnezeu o minune, după 55 de zile de comă, nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit. Asta după ce ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău, pentru că deși analizele lui se normalizează, resursele lui au ajuns la capăt”, a spus Estera Onoriu la Prima TV.

A dorit să o vadă pe asistenta care a avut grijă de el

Daniel a demonstrat că trupul și mintea sa încep să-și revină. Acesta a cerut să vorbească și cu asistenta care a avut grijă de el în toată această perioadă și despre care familia i-a tot povestit când îl vizitau. Mai mult, Daniel i-a cerut soției să nu-l aducă la spital pe băiatul cel mic, pentru că nu vrea să-l vadă așa.

”Astăzi, Daniel s-a trezit, a început să își miște buzele, să încerce să vorbească. În tot timpul în care a fost îngrijit, soția și copiii, când mergeau la el, îi spuneau numele unei anumite asistente și el astăzi a întrebat de ea. Cumva, subconștientul lui a înregistrat. Prima întrebare pe care a pus-o a fost: ‘de câte zile sunt în spital?’ și a cerut să-și vadă familia.

Soția a intrat la el, i-a spus numele copiilor, că se vor duce la el. Iar el a spus că cel mic nu trebuie să-l vadă așa. Acesta a fost semnul că el își amintește și recunoaște. Mintea i-a rămas întreaga în urma acestei septicemii complicate. Medicii se așteptau să fie multe sechele, dar îi mulțumim lui Dumneze că lucrurile merg spre foarte bine”, a povestit Estera.

55 de zile membrii familiei au ținut post și s-au rugat

Membrii familiei spun că încă din momentul în care Daniel a fost internat, toți membrii familiei dar și prietenii au ținut post și au stat doar în rugăciune.

”De când a început necazul, în afara zilelor de post, rugăciunile sunt făcute aproape oră de oră. Unde oamenii au spus că nu mai există nicio șansă, Dumnezeu a făcut o minune, în fața căreia cu toții trebuie să ne închinăm și să fim și mai credincioși decât am fost”, a afirmat mătușa pilotului, în emisiunea Exclusiv VIP.

Sursă foto: instagram