Andreea Bălan și-a făcut curaj de două ori. Nu își mai ascunde iubitul pe rețetele sociale?

Andreea Bălan și-a făcut curaj de două ori. Nu își mai ascunde iubitul pe rețetele sociale?
Fosta soţie a lui George Burcea și-a făcut în sfârșit curaj de două ori, joi. Tot ce a putut spune e că își dorea de mult asta.  Momentul, iată, a venit la luni de zile după separarea de fostul ei soț. Și, cum era de așteptat, se pare că are legătură cu noul iubit. Însă, e mai mult decât atât.

Frumoasa blondină spune că e gata mereu de noi provocări, iar joi Andreea Bălan și-a făcut curaj de două ori. Artista și-a adunat tot curajul și s-a decis să învețe să facă lucrul pe care dintotdeauna a vrut să-l încerce, dar nu a reușit.

Andreea Bălan a evadat din rutina zilnică și se bucură de zile pline de zăpadă, la -11 grade C, la munte. Ea s-a hotărât să învețe să schieze. Artista a postat un InstaStory în care le povestește admiratorilor săi cum stau lucrurile.

„Dragi tovarăși și prieteni, azi este o zi mare. Învăţ să schiez, asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină. Gata, mi-am luat inima în dinți. Astăzi învăț să schiez. Îmi doresc de foarte mult timp să fac asta, dar nu a fost să fie. Să vedem ce o să fie, o să fie o nebunie. Voi documenta totul pe vlog, dar am zis să vă anunț. Vă pup și vă iubesc. Să-mi țineți pumnii. Este foarte frumos la munte, nu este frig deloc, căci am șapte straturi de pe mine”, a spus Andreea Bălan pe InstaStory.

Sonia Argint Ionescu o surprinde pe Andreea

Pe de altă parte, e de remarcat că Andreea a plecat la munte cu iubitul ei și cu sora acestuia. Practic sora acestuia o „interceptează” prima într-un story și scrie chiar că e prima ei zi de schi.

Pe de altă parte, e prima dată când Andreea Bălan nu îl mai ascunde pe Tiberiu Argint pe social media, chiar dacă nu îl etichetează de-a dreptul. Vocea tânărului se aude într-o distribuire de pe contul surorii acestuia, prezentatoarea TV  Sonia Argint Ionescu. „Cuminte” ca de fiecare dată, Tiberiu Argint nu a făcut nicio postare pe contul său de Instagram  din escapada montană, lăsându-le pe fete să se joace între ele cu postările și etichetele.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cum o răsfață Deliric pe Inna. Iată ce îi face

Recomandarile noastre