Exclusiv. Cum o răsfață Deliric pe Inna. Iată ce îi face

Exclusiv. Cum o răsfață Deliric pe Inna. Iată ce îi face
Relația dintre Inna și Deliric e una din cele mai apreciate de internauți, mai ales că niciunul din ei nu se sfiește să împărtășească imagini picante. Absolut picantă e și ultima.

Așa am aflat, cum o răsfață Deliric pe Inna. Artistul are mare grijă de iubita sa, și îi place să o surprindă în fel și chip. Pe de altă parte, el e un gurmand desăvârșit. L-am văzut cu toții cum mușcă, cu poftă din posteriorul apetisant al cântăreței cu aproape trei milioane de urmăritori pe Instagram.

De foarte multe ori cunoscutul rapper intră în bucătărie și îi gătește de mâncare iubitei ale.  „Adevărul e că îmi place să gătesc așa că ne punem pe treabă. Trebuie să fac femeia fericită”, mărturisea Deliric, toamna trecută.

Poate nu știați, dar rapperul Deliric este un vegan convins. Astfel că atunci când gătește, de obicei rețetele țin cont de acest „detaliu”. Acum Inna a împărtășit cu fanii ultima masă care i-a fost servită de iubitul ei cu dragoste. Și cum multe frunze. Și noi apreciem faptul că Deliric e atent la un mod de viață sănătos.

Inna și Deliric mai îndrăgostiți ca oricând

De când relația lor a devenit publică, Inna nu se sfiește să-și arate iubirea pe care i-o poartă lui Deliric. Artista se fotografiează deseori îmbrăcată în hainele create de iubitul ei, sau apare alături de el în imagini provocatoare. Inclusiv de când a fost la spital a postat.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, cei doi amorezi, Inna și Deliric își scriu de foarte multe mesaje, cu subînțeles și reușesc amândoi să-i țină cu sufletul la gură pe fanii care efectiv îi adoră.

Sursa foto: Instagram

Fosta iubită a lui Florin Piersic, actrița Gabriella Vlad vrea să se întoarcă

Recomandarile noastre