Andreea Bălan a plecat și și-a lăsat fetițele pe mâni bune. George Burcea e și mai fericit

Andreea Bălan a plecat și și-a lăsat fetițele pe mâni bune. George Burcea e și mai fericit
Andreea Bălan a avut motive de sărbătoare alături de iubitul său. Cei doi au aniversat împreună în Dubai. Apoi cântăreața a plecat în altă țară, singură.

Andreea Bălan și-a lăsat fetițele pe mâni bune cât a fost plecată în Dubai alături de iubitul ei, Tiberiu Argint. Acolo au celebrat cei doi împlinirea unui prim an de relație. La întoarcere, Andreea a împachetat din nou și a zburat în Turcia. Singură.
Andreea Bălan și George Burcea s-au luat la întrecere, joi, una din cele mai importante zile din viața lor

 

Vedeta și-a lăsat fetițele acasă, pe mâini bune. În timp ce Andreea Bălan se află în Turcia, George Burcea a avut mai mult timp să petreacă alături de fetițele lui. Actorul a distribuit o fotografie cu Ella Maya, în timp ce petrec timp împreună. „Nimic mai bun decât lingurița din cafeaua lui tati☺️❤️ Mneatza, lăptici somnoroși”, a scris George Burcea în descrierea fotografiei distribuite pe Instagram. Fanii au reacționat imediat. Fostul soț al Andreei Bălan a fost admirat.

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat

În ciuda declarațiilor incendiare de acum aproape un an, se pare că Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului. Cântăreața a și declarat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că l-a iertat pe George Burcea. De dragul fetițelor.

„Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate.Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea.

Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mărturisit Andreea Bălan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Dar, așa cum se vede, George Burcea e un tătic dedicat și implicat care se bucură să petreacă timp cu fetițele sale. Și știe cum să aibă grijă de ele.

Sursa foto: Instagram

Iubita lui Răzvan Simion a postat prima fotografie din casa unde locuiește cu prezentatorul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre