What’s Up  are nevoie urgent de tratament în străinătate. Care e suferința pentru care a plecat deja din țară

What’s Up  are nevoie urgent de tratament în străinătate. Care e suferința pentru care a plecat deja din țară
Are probleme mari de sănătate și a fost nevoit să părăsească pentru o perioadă România. Ce se întâmplă acum cu What’s Up.

Și-a șocat toți fanii cu o postare de pe rețelele de socializare. What’s Up nu stă deloc bine cu sănătatea în ultima perioadă.

What’s Up  are nevoie urgent de tratament in străinătate. Care e suferința pentru care a plecat deja din țară

Cu puțin timp în urmă, What’s Up a postat o fotografie de pe aeroport însoțită de un mesaj pe rețelele de socializare. „Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând. Plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! PS: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, au fost cuvintele cântărețului de pe Instagram.

 

Are inima mărită

Artistul a descoperit destul de recent în urma unor investigații că are inima mărită, iar tratamentul este obligatoriu. „Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor”, a spus acesta cu ceva timp în urmă.

Din nefericire, el a mai avut de-a lungul timpului probleme medicale, ba chiar a fost operat de hernie. În plus, va avea nevoie de o intervenție chirurgicală și la ochi.

 

Ce mod inedit a ales să se logodească cu Alice Badea

Cu doar câteva luni în urmă, What’s Up a anunțat că s-a logodit cu aleasa inimii sale, Alice Badea. Dar nu a îngenuncheat în fața acesteia cu un inel cu diamante, ci a ales un mod inedit să-și marcheze logodna. Cei doi și-au tatuat fiecare câte un fluture.

„La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a declarat cântărețul într-o emisiune tv.

Sursă foto: playtech.ro, instagram