What’s Up  are nevoie urgent de tratament în străinătate. Care e suferința pentru care a plecat deja din țară

What’s Up  are nevoie urgent de tratament în străinătate. Care e suferința pentru care a plecat deja din țară
Are probleme mari de sănătate și a fost nevoit să părăsească pentru o perioadă România. Ce se întâmplă acum cu What’s Up.

Și-a șocat toți fanii cu o postare de pe rețelele de socializare. What’s Up nu stă deloc bine cu sănătatea în ultima perioadă.

What’s Up  are nevoie urgent de tratament in străinătate. Care e suferința pentru care a plecat deja din țară

Cu puțin timp în urmă, What’s Up a postat o fotografie de pe aeroport însoțită de un mesaj pe rețelele de socializare. „Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând. Plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! PS: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, au fost cuvintele cântărețului de pe Instagram.

 

Are inima mărită

Artistul a descoperit destul de recent în urma unor investigații că are inima mărită, iar tratamentul este obligatoriu. „Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor”, a spus acesta cu ceva timp în urmă.

Din nefericire, el a mai avut de-a lungul timpului probleme medicale, ba chiar a fost operat de hernie. În plus, va avea nevoie de o intervenție chirurgicală și la ochi.

 

Ce mod inedit a ales să se logodească cu Alice Badea

Cu doar câteva luni în urmă, What’s Up a anunțat că s-a logodit cu aleasa inimii sale, Alice Badea. Dar nu a îngenuncheat în fața acesteia cu un inel cu diamante, ci a ales un mod inedit să-și marcheze logodna. Cei doi și-au tatuat fiecare câte un fluture.

„La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu”, a declarat cântărețul într-o emisiune tv.

Sursă foto: playtech.ro, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre