Cameron Diaz lasă actoria pentru vin. S-a transformat total

Cameron Diaz lasă actoria pentru vin. S-a transformat total
Cameron Diaz a dominat Hollywood-ul timp de zeci de ani, cu zâmbetul și rolurile care au făcut-o celebră. Ajunsă la 48 de ani, cum frumusețea blondă, în vârstă de 48 de ani, s-a transformat însă.

Cameron Diaz lasă actoria pentru vin, ea s-a transformat într-un antreprenor al vinului, și e foarte mândră de ce a reușit cu marca ei, Avaline. Vedeta este cunoscută mai ales pentru filmele The Mask, Charlie’s Angels, Bad Teacher și Shrek. Este căsătorită cu rockerul Benji Madden și au împreună o fiică pe nume Raddix Madden.

Dar nu a putut sta deoparte de cea mai nouă modă printre vedetele de la Hollywood. Există o tendință la vedete de film să se transforme în antreprenori. Cea mai bună prietenă a lui Cameron, Drew Barrymore, a devenit gazda unui talk-show în timp ce conduce Flower Cosmetics, iar cealaltă bună prietenă a ei, Gwyneth Paltrow, conduce GOOP ( un brand de lifestyle). Așa că Diaz a decis să facă vinuri.

Cameron Diaz lasă actoria pentru vin

„Este foarte special și este primul nostru articol de producție limitată, așa că am senzația că se va vinde repede”, a declarat Katherine Power, cofondatoarea Avaline, conform Daily Mail.

Crama de vinuri Avaline, cofondată de Diaz și Power (autorul cărții Who What Wear, Versed Skincare, Merit), a lansat Sparkling Rosé, un vin în ediție limitată disponibil exclusiv pe drinkavaline.com. Sparkling Rosé este făcut din struguri organici. „Perlajul delicat echilibrat, sau șirul de bule, oferă un spumant plin de viață” – așa se prezintă licoarea.  Avaline Sparkling Rosé costă 25 de dolari sticla de 375 ml.  Acesta este primul vin lansat exclusiv pe noul canal Avaline direct-to-consumer.

Lansat în martie 2021 pentru a satisface cererea comunității lor entuziaste, acest canal oferă  și alte vinuri la vânzare. Vinul lui Cameron Diaz,  Avaline este deja distribuit pe scară largă în peste 4.000 de magazine fizice din America. Iar acum există și posibilitatea de a cumpăra direct online acest vin curat și delicios.

Cameron Diaz nu  mai vrea să joace și să plece de lângă familie

La începutul acestei luni, soțul celebrei actrițe  i-a adus un omagiu, când a marcat Ziua Mamei pe Instagram. Publicând o imagine a unei picturi abstracte, muzicianul a scris: „Religia mea este familia iar mama este DUMNEZEU.  @camerondiaz Îți pasă de noi și totul din jurul tău crește și înflorește în lumina ta.”  Madden, în vârstă de 42 de ani, și Diaz s-au căsătorit în 2015. Cuplul este extrem de protector față de fiica lor și nu au publicat nicio fotografie cu ea până acum.

În februarie, Diaz a avut o apariție în emisiunea radiofonică SiriusXM. Ea a povestit că „nu-și putea imagina” părăsirea fiicei sale pentru a se întoarce pe un platou de filmare. Ea a spus că maternitatea și căsătoria „au fost cea mai consistentă parte a vieții mele de până acum. Mă simt atât de binecuvântată să fiu aici cu copilul meu, este chiar un privilegiu și sunt foarte, foarte recunoscătoare”. În acest context, afacerea cu vinurile i-a venit „mănușă”, pentru că își poate crește banii din conturi direct de acasă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Sursa foto: Instagram

Theodor Stolojan a spus câte pensii are și cum a făcut avere

Recomandarile noastre