Andreea Bălan zice că are probleme cu pisica. Scene incredibile, în miez de noapte, în casa vedetei

Andreea Bălan zice că are probleme cu pisica. Scene incredibile, în miez de noapte, în casa vedetei
Andreea Bălan e un exemplu de mamă, pentru mulți. Are două fetițe superbe, din căsătoria cu George Burcea, iar după divorț fetițele au rămas la ea. E atentă la carieră, milimetric, și, peste toate face tot ce-i stă în putință pentru ca minunile ei mici și simpatice să aibă parte de cele mai frumoase clipe.

Au avut loc scene incredibile, noaptea trecută, acasă la Andreea Bălan. Nu și-a imaginat nicio secundă, artista, că îi va fi dat să trăiască așa ceva. Dar, s-a întâmplat. Jumătatea blondă a trupei Andre zice că are probleme cu pisica. În casa ei trăiește și Steluța, pisica familiei, o felină alb cu negru extrem de jucăușă.

Fetițele o adoră, iar Andreea se bucură să o ia în brațe și să se joace cu ea mai mereu. Acum, Andreea Bălan li se plânge internauților, că are probleme cu pisica. Noaptea trecută, pisicuța și-a dat în petec. Dar, de fapt, nu numai ea, ci și stăpâna ei. I-a scăpat adevărul printre buze.

Scene teribile în casa Andreei Bălan

Ce credeți că a putut face o mogâldeață de pisică, cu nume adorabil, Steluța, în miez de noapte în casa stăpâna ei? Ei bine, -oa întors sau cu dosul în sus. Mai precis, pisica atacat bradul de Crăciun pe care Andreea Bălan și fiicele ei l-au împodobit deja.

Așa se face că la miezul nopții Andreea Bălan a descoperit bradul culcat la podea cu toate decorurile împrăștiate pe jos. Vedeta spune că nu s-a supărat prea tare și că e pregătită să împodobească bradul din nou.

Plăceri interzise, în miezul nopții, pentru Andreea Bălan

Întrebarea este însă ce căuta Andreea Bălan la miezul nopții în sufragerie. Voi ce credeți? I-a scăpat adevărul. Are un tabiet care e în contradicție totală cu silueta ei subțire, impecabilă. Dar, dacă îi iese, nu putem decât să o felicităm.

„La 12 noaptea când am coborât, ca de obicei, să mănânc dulceață cu biscuiți, bradul era tot jos”, a mărturisit Andreea Bălan despre teribila descoperire.

Sursa foto – vido: Instagram