Exclusiv. Andreea Bălan își dezvăluie rețeta succesului și ce a ajutat-o să treacă peste momentele grele

Exclusiv. Andreea Bălan își dezvăluie rețeta succesului și ce a ajutat-o să treacă peste momentele grele
De când nu o mai răsfață Tiberiu Argint, Andreea Bălan a dezvăluit că apelează la tot felul de tehnici motivaționale care să îi dea o stare de bine. Nu știm exact dacă făcea asta și înainte, dar acum îi iese de minune.

Andreea Bălan a decis să își dezvăluie rețeta succesului. Ea susține că  întreaga ei viață frumoasă și de succes se datorează felului în care acționează.  Mai nou, Andreea Bălan distribuie pe rețelele de socializare multe fraze motivaționale și explică faptul că acestea sunt de mare ajutor.

Recent, ea a decis să dea o mână de ajutor fanilor care vor să îi calce pe urmele succesului de care ea se bucură  zi de zi. Ea a început să distribuie postări de pe diverse conturi consacrate penru mesaje și tehnici de dezvoltare persoanlă. Și le-a recomandat urmărilorilor ei să le urmărească, pentru a învăța direct de la sursă cum e corect să acționeze pentru a avea succes în viață.

Care este cheia succesului Andreei Bălan

„Atragerea oportunităților este 0% noroc și 100%  a-ți asuma situații de risc”, a scris Andreea Bălan într-o postare pe Instagram. Într-o altă postare, iar dezvăluie cele 10 lucruri pe care un om le poate controla. De exemplu atitudinea, gândurile, oamenii cu care se înconjoară și așa mai departe. „Atragem ceea ce suntem. Atât negativ cat și pozitiv. Așa că trebuie să fim atenți la gânduri la dorință și la ceea ce manifestăm”, am mai împărtășit Andreea Bălan.

„E foarte important să facem  ordine în gânduri, să gândim pozitiv, și cu siguranță toate dorințele și toate visele noastre se vor îndeplini dacă avem grijă ce răspândim în univers.  Sper să vă ajute ceea ce postez, pe mine mă ajută foarte mult. De la un timp chiar meditez și mă simt foarte foarte bine cu gândurile pozitive și cu meditațiile pe care le fac”, a mai continuat blondina.

Sursa foto: Instagram