Andreea Bănică a fost cuminte și a primit ce a visat. N-a putut rezista și s-a lăudat peste tot

Andreea Bănică a fost cuminte și a primit ce a visat. N-a putut rezista și s-a lăudat peste tot
1 iunie a fost cea mai frumoasă zi pentru Andreea Bănică, care s-a bucurat ca un copil de cadoul primit de la soțul său.

Andreea Bănică e super fericită și le-a spus tuturor ce surpriză cu totul inedită i-a făcut Lucian Mitrea.

Andreea Bănică a fost cuminte și a primit ce a visat. N-a putut rezista și le-a arătat fanilor. Toate femeile vor fi roase de invidie

Andreea Bănică nu e doar frumoasă și talentată, ci și extrem de norocoasă. Are un bărbat care-i face toate poftele, iar acum la ușa casei sale a răsărit o mașină verde de toate frumusețea. Un cadou pe care blonda l-a primit chiar de 1 iunie. Bolidul nu e deloc ieftin, plin de dotări și se poate transforma dintr-o mașină de teren într-una decapotabilă. Menționăm că mașina nu este una cu cele mai bune recenzii pe siteurile de specialitate, însă tot mai mulți „bogătași” o achiziționează ca simbol al puterii lor financiare.

A prezentat cadoul luxos pe Instagram

Primul care a urcat la volan a fost fiul artistei, Noah, apoi cântăreața a ajuns și ea pe scaunul șoferului și a ascultat de toate sfaturile pe care i le-a dat soțul său. Cât privește suma pe care Lucian ar fi scos-o din buzunar, un astfel de exemplar ar ajunge chiar și la 80.000 de euro.  ”La mulți ani, copii din lumea întreagă! Sper că v-ați primit cadourile! La noi a venit! Mi-am dorit tare mult mașina asta si nu doar eu! Se vede cine este cel mai fericit?”, a spus vedeta pe contul de socializare.

Îl iubește pe Mitrea de când avea 16 ani

Cu ceva timp în urmă Andreea a povestit că l-a cunoscut pe soțul său când era la liceu, s-au îndrăgostit și sunt unul dintre cele mai longevive cupluri. ”Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci.

M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. (…) Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, a declarat blonda, potrivit Elle.

Sursă foto: instagram