Andreea Berecleanu se luptă și acum cu fostul soț, Andrei Zaharescu. Viitorul nu sună bine

Andreea Berecleanu se luptă și acum cu fostul soț, Andrei Zaharescu. Viitorul nu sună bine
Sunt opt ani de când Andreea Berecleanu nu mai face un cuplu cu Andrei Zaharescu. Divorțul s-a terminat, partajul încă nu.

Aflată în plin proces cu fostul soț, Andrei Zaharescu, știrista Andreea Berecleanu are probleme.

Andreea Berecleanu se luptă și acum cu fostul soț. Viitorul nu sună bine

Trecutul încă nu o lasă pe frumoasa prezentatoare Andreea Berecleanu. Aflată în proces de partaj cu fostul soț, Andrei Zaharescu, aceasta a primit o palmă de la justiție. Magistrații de la Judecătoria sectorului 1 au hotărât că bărbatul nu va mai trebui să-i plătească acesteia suma de 60.000 de lei. De unde provin acești bani?

Din investițiile pe care cei doi le-au făcut împreună în firma de producție pe care au deținut-o. Reamintim că, înainte de a intra în diplomație, Andrei Zaharescu a fost jurnalist la Pro Tv. Chiar dacă decizia instanței nu este definitivă, vestea primită nu e deloc pe placul Andreei.

„Admite excepţia prescipţiei dreptului material la acţiune, invocată de pârâtul-reclamant. Respinge capătul de cerere constând în obligarea pârâtului-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 63.837,59 lei, ca prescris. Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâtul-reclamant, ca neîntemeiată.

Cu cale de atac odată cu fondul. Stabileşte termen de judecată pentru data de 28.02.2022, ora 10.30, cu citarea părţilor. Pronunţată, azi, 10.12.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

De ce au divorțat Andreea și Andrei

Cu mulți ani în urmă, Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu păreau cuplul perfect, iar despărțirea acestora a fost surprinzătoare pentru multe persoane. De ce au ales cei doi să meargă pe drumuri diferite? Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici a spus ce nu s-a știut până acum: ducea singură greul relației.

„Ei, mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divorț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate mai degrabă era vorba despre o gelozie a Evei raportat la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram