Andreea Berecleanu și Constantin Stan au intrat în lumea politică, dar ca nași. Imagini de la evenimentul grandios

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au intrat în lumea politică, dar ca nași. Imagini de la evenimentul grandios
Weekendul acesta a fost special pentru lumea bună a capitalei. Vedete și creatori s-au strâns împreună, pentru a-le fi alături celor care au spus „Da” în fața lui Dumnezeu.

Celebrul designer de modă Adrian Oianu s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Adelina, iar nunta a fost una cu adevărat de vis, de la ținutele mirilor, ale nașilor și invitaților, și până mai departe, la locația aleasă, dansul mirilor etc.

Numele lui Adrian Oianu l-a auzit orice român, măcar o dată. Dacă nu din modă, măcar din politică. Adrian Oianu este consilier local la Primăria Sectorului 1 din București. Dar el este cunoscut pentru talentul său. Designer de prestigiu, acesta a lucrat și alături de Alexander McQeen. Născut în Constanța, acum 55 de ani, Adrian Oianu este primul designer român care a căutat și explorat tradiția poporului român, preluând elemente ale costumului tradițional și reinterpretându-le contemporan.

Adrian Oianu a fost designer pentru DKNY și Laundry

Adrian Oianu are o experiență de peste 25 de ani în industria modei. A realizat peste 100 de colecții și numără peste un milion de produse unicat vândute în întreaga lume.

Absolvent al Universităţii de Artă „Parsons & Ottis” din Los Angeles, Adrian Oianu este singurul creativ român care a lucrat în marele concern american Liz Claiborne, ca designer pentru brandurile DKNY Jeans şi Laundry. În 2001, a lansat pe piața americană brandul Adrian Oianu, iar din 2004 a revenit în România pentru a-și lansa propriile colecții și pentru a promova valorile românești prin design identitar contemporan.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au nășit în fața lui Dumnezeu

După trei ani de relație, Adrian Oianu și Adelina Manea, care a preluat, la căsătorie, numele artistului s-au căsătorit civil, în luna iulie. Ca și acum, la eveniment  le-au fost alături familiile, prietenii, precum și nașii, un alt celebru cuplu din România – Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan.

Andreea Berecleanu are o prietenie veche cu Adrian Oianu. Prezentatoarea tv a purtat de foarte multe ori ținute create de celebrul designer.

Nașa a avut un mesaj emoționant pentru fini. „Mi-aș dori că viața să fie doar așa, prilej de bucurie, de fericire, de liniște și pace.  De emoție pură și credință. Sâmbătă am trăit un eveniment pe care, în calitate de părinți spirituali, îl așteptăm cu nerăbdare: cununia religioasă a Linei cu Adrian Oianu. Și s-a împlinit. După o slujba care ne-a încântat sufletele și ne-a deschis mințile, ținută de preoți cu har și smerenie, am rămas în curtea bisericii Sf. Nicolae din Câmpina, aflând povestea și istoria locului.

Apoi ne-am îndreptat spre petrecerea de la Pădurile Regale. Ce atmosfera de basm, cât bun gust și ce seară…de neuitat. Mirii au fost copleșiți de emoție, așa cum e firesc. Îi iubim, le vom fi alături mereu, le dorim fericire și sănătate! La mulți ani, dragii noștri, Lînă și Adrian!”, a postat Andreea Berecleanu pe rețelele sociale, alături de multe imagini, foto și video, de la nuntă.

Sursa foto: Instagram