Andreea Marin a vrut să-și pună capăt zilelor. Drama prin care a trecut, identică cu cea a Mădălinei Manole

Andreea Marin a vrut să-și pună capăt zilelor. Drama prin care a trecut, identică cu cea a Mădălinei Manole
Avea o tristețe care nu se justifica, era mereu nemulțumită, atât de ea, cât și de cei din jur. Vedeta a explicat prin ce a trecut și cum s-a vindecat.
Andreea Marin s-a gândit la sinucidere! Se întâmpla în urmă cu peste 10 ani, după ce a născut, dar faptul că a apelat la specialist a salvat-o și și-a revenit.

Pe când fiica ei Violeta era mică, Andreea Marin s-a confruntat cu depresia

„Nu mi-a fost ușor și mai ales în acea perioadă, că fusese anunțată moartea Mădălinei Manole. S-a creat o mare dezbatere la TV pe acest subiect, și m-am recunoscut atunci în simptomele de care vorbeau specialiștii acolo.
Asta mi-a cam mișcat cumva încrederea mea în mine, eu crezând că cei din jur doar încearcă să mă facă să mă simt prost spunându-mi că ceva nu e în regulă cu mine și în momentul acela am mers la un specialist și am înțeles că trebuie să recunosc: depresia nu e o vină, este o boală. E greu detectabilă, ca să zic așa, mai ales de cel în cauză. Nu are semnale atât de clare și uneori nu vrei”, a povestit Andreea Marin.

Simptomele erau greu de suportat: „Ajunsesem într-un stadiu avansat”

„Avem insomnii, simțim o nefericire profundă deși nu avem motive să o simțim. Suntem mereu nemulțumiți de noi, de cei din jur, reproșăm mereu lucruri, acestea sunt semne. Atunci nu e atât de rău să deschidem o carte, să ne informăm, să apelăm la un specialist. E o boală perfidă, evoluează mai repede decât crezi și te poate duce într-un punct regretabil. Cum a fost cazul Mădălinei… în pragul sinuciderii.
Ea pare o soluție, deși nu e. Mi se pare o prostie, cum să îți iei viața pentru atâta lucru? Dar tu ești un univers închis în acel moment, și furtuna aceea interioară ți se pare că îi scapi pe ceilalți de o povară, povara care devii tu în momentul în care îți iei viața. Repet: acesta nu trebuie să fie un sfârșit, o decizie, se poate trăi atât de frumos și după o depresie.
Eu cred că sunt un exemplu. Ba da, și eu ajunsesem într-un stadiu avansat. Aveam astfel de gânduri. Asta m-a speriat, aveam copil mic, bebeluș. Am zis nu se poate, eu sunt un om responsabil, și poate că lucrurile acestea m-au făcut să mă văd într-o balanță echilibrată. Am avut nevoie de specialist și de medicație chiar un an”, a mai povestit Andreea Marin.

Mădălina Manone s-a sinucis pentru că se considera o povară

Mădălina Manole a murit, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală. Îndrăgita artistă se confrunta cu o depresie postnatală severă și, potrivit anchetei, ea a lăsat un mesaj de adio pe telefonul mobil.

În acest mesaj, ea își cerea scuze pentru ceea ce a făcut sub motivația că nu dorește să fie o povară pentru soțul și copilul ei.

Recomandarile noastre