Andreea Marin, amenințată cu moartea. I s-a furat și carul de filmare

Andreea Marin, amenințată cu moartea. I s-a furat și carul de filmare
A ieșit la iveală un scandal uriaș între Anamaria Prodan și Andreea Marin. Iată de la ce s-a pornit totul.

Două femei puternice, Anamaria Prodan și Andreea Marin au ajuns la o discuție care a degenerat într-un scandal de proporții.

Andreea Marin, amenințată cu moartea. I s-a furat și carul de filmare

Cu câțiva ani în urmă, Andreea Marin a plecat în SUA, urmând să realizeze o serie de interviuri cu personalități de la Hollywood. Sponsorul principal al emisiunii a fost chiar sexy impresara Anamaria Prodan. După ce s-a ajuns în Statele Unite, totul a luat o turnură neașteptată, pentru că a fost furat carul de filmare.

„Hoțul” făcea parte din firma cu care lucra fosta zână a suprizelor în America. Potrivit informațiilor oferite de Anamaria Prodan, din acest motiv filmările au trebuit să fie întrerupte. Totodată s-a pornit și o discuție neplăcută între Anamaria Prodan și Andreea Marin, iar acesta a fost la un pas să fie un scandal de proporții. La un moment dat s-a ajuns mult prea departe, iar prezentatoarea tv a fost la un pas să fie bătută, fiind și amenințată cu moartea.

„Pe mine m-a surprins în mod plăcut Andreea. Eu mă așteptam să plece, dar nu a făcut-o”

A fost, într-adevăr, un scandal aici. Andreea a fost omul care a avut cel mai mult de suferit. Pe mine m-a surprins în mod plăcut Andreea. Eu mă așteptam să plece, dar nu a făcut-o. Ar fi putut să plece în următoarea secundă după ce a fost amenințată și aproape bătută. Eu merg pe cale legală. Avem o hârtie prin care Daniel Axinte recunoaște că toate casetele și echipamentul sunt la el. Aștept șeriful să văd ce va decide.”, a declarat în trecut Anamaria Prodan, potrivit Evenimentul Zilei.

Andreea Marin a demonstrat că este o adevărată profesionistă

Chiar dacă a avut o asemenea problemă, Andreea Marin a făcut tot ce a putut să-și ducă la capăt angajamentul, lucru apreciat de toată lumea. În ceea ce-l privește pe cel care a furat carul și casetele filmate, Daniel Axinte, acesta nu a scăpat. Componenții echipei cu care Andreea Marin a fost în Los Angeles au recunoscut că acesta a amenințat-o cu moartea pe fosta zână a surprizelor și au depus reclamații la poliția din Burbank, LA.

Sursă foto: instagram