Andreea Marin face lucruri nebunești. A fugit cu iubitul!

Andreea Marin face lucruri nebunești. A fugit cu iubitul!
Andreea Marin a simțit nevoia să petreacă timpul cu iubitul ei, într-un mod romantic. Și-a făcut bagajele și a fugit puțin în lume.

Andreea și partenerul ei Adrian Brâncoveanu s-au hotărât într-o zi evadeze doar ei doi într-un colț de lume unde să se rexaxeze și să petreacă momente de fericire doar ei doi.  Au rezervat rapid o vacanță și și-au luat zborul.

„Am plecat că am vrut să fim doar noi și într-un loc apropiat de cel care este pe sufletul nostru. Sunt aproape patru ani de când suntem împreună. Așa am făcut, așa am simțit. Este un om special. Ne dorim să plecăm și cu Violeta, iar acum căutăm să vedem unde am putea merge, ca ea să fie în siguranță. Pentru că asta își dorește fiecare părinte și să se și bucure de vacanță. E joacă atunci când suntem noi trei în vacanță. Ei doi complotează împotriva mea, că nu prea mă pricep la jocuri. Cineva trebuie să fie și disciplinat” a spus aceasta.

Cei doi planifică o a doua vacanță, alături de fiica Andreei Marin, Violeta. Micuța se înțelege foarte bine cu iubitul mamei, Adrian Brâncoveanu.

Fosta prezentatoare Tv a dezvăluit că relația cu Ștefan Bănică Jr. (foto din timpul căsătoriei) decurge foarte bine și fiica lor, Violeta, îi ține conectați.

Vedeta a recunoscut că se înțelege foarte bine cu fostul soț și comunică des, datorită fiicei lor, Violeta.

În plus, fiica ei are o relație extrem de bună și cu actualul ei iubit, cu care este împreună de patru ani. „Ei sunt jucăușii casei. Eu sunt cu regulile. Cineva trebuie să mențină și echilibrul”, a mărturisit Andreea Marin.

O posibilă revenire în televiziune

 Andreea Marin a mărturisit că nu ar spune nu unei posibili reîntorceri în TV.

„Practic mă întorc mereu. Aș face un proiect serios, bine ancorat în realitate. Nu sunt genul de om care să facă emisiuni despre bârfe. Atâta vreme cât un subiect poate face bine oamenilor, atunci sigur, aș accepta. Am avut propuneri. Pe unele le-am refuzat, pe unele le-am acceptat”, a spus Andreea Marin la Antena 3.

Adelina Pestrițu și cea mai bună prietenă: Alexa. Fosta prezentatoare TV se mută la vilă