Andreea Marin s-a pus pe criticat vedetele TV. ”Apar oameni la tv care n-au nici în clin, nici în mânecă”

Andreea Marin s-a pus pe criticat vedetele TV. ”Apar oameni la tv care n-au nici în clin, nici în mânecă”
Andreea Marin este dezamăgită de ce vede la televizor. ”Vezi oameni care apar la tv care n-au nici în clin, nici în mânecă”, spune acum fosta ”zână”.

Andreea Marin și-a spus părerea sinceră despre vedetele TV din ziua de astăzi. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit, în emisiunea Ionelei Năstase, de la Digi 24, că personalitățile TV sunt tot mai rare în România.

Andreea Marin s-a pus pe criticat vedetele TV

Andreea Marin a găsit o explicație pentru faptul că nu mai există emisiuni cu care ea a avut un uriaș succes. Fosta prezentatoare consideră că lucrurile sunt foarte diferite în România în prezent și că lipsește calitatea.

„Zâna Surprizelor”, cum a fost numită vedeta TVR, este de părere că multe emisiuni de astăzi sunt de o calitate foarte slabă. Aceasta a mai spus că acum se ajunge foarte ușor în televiziune. În vremea când ea a debutat se dădeau probe grele pentru ocuparea unui post.

Vedeta consideră că multe personae care apar la televizor nu au cultură generală și „apar și dispar” rapid de pe micul ecran.

Andreea Marin. Declarații sincere

Andreea Marin a fost invitata emisiunii „La Cină”, difuzată la Digi 24. Întrebată dacă mai există vedete TV în ziua de astăzi în România, vedeta a făcut declarații uluitoare.

Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” consideră că termenul de „vedetă” ar trebui să-i fie atribuit unei persoane care depune foarte multă muncă.

Andreea Marin a spus că lumea televiziunii este foarte diferită acum față de momentul în care ea a debutat pe micile ecrane. „Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest, sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume.

Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era. Eu am dat concursuri timp de o săptămână. În fiecare zi, cu alte probe: în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină. Lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la tv care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a declarat Andreea Marin la Digi 24.