Andreea Marin, șocată de rezultatele fiicei sale la examen. Violeta o să plece din țară

Andreea Marin, șocată de rezultatele fiicei sale la examen. Violeta o să plece din țară
Venirea pe lume a Violetei a fost cel mai frumos lucru din viața Andreei Marin, iar vedeta ar face orice pentru fetița ei.

Cea mai mare bucurie a Andreei Marin este atunci când fiica sa, Violeta, are câte o reușită. Ce s-a întâmplat recent.

Andreea Marin, surprinsă de Violeta. Nu s-ar fi așteptat la o asemenea surpriză

Într-un interviu pentru Fanatik, Andreea Marin a vorbit despre una dintre cele mai mari bucurii pe care i l-a făcut fiica sa, Violeta. Este vorba de un concurs de cultură generală peste hotare, unde adolescenta s-a calificat. ”Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare.

Este vorba de un concurs de cultură generală. Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, a mărturisit Andreea Marin.

„Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc”

Pe de altă parte, fosta zână a surprizelor a amintit de faptul că reușește cu greu să se abțină atunci când simte că Violeta este în pericol, pentru că este cel mai important lucru din viața ei. ”Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși.

Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate. Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, a mai spus vedeta.

Își dorește un frate sau o soră pentru Violeta

Pentru că are o relație minunată cu partenerul de viață din ultimii cinci ani, Andreea Marin speră că Dumnezeu va avea grijă și-i va dărui o surioară sau un frățior pentru Violeta. Cât privește căsătoria, nu o exclude, însă așteaptă să vadă cum se vor așeza lucrurile. ”Cred că nimic mai potrivit pentru mine este să fiu partenera de viață a unui diplomat.

Cred că și eu sunt un om diplomat (râde, n. red.) și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant, în exprimare și în felul lui de a fi, și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine. (…) O surioară sau un frățior pentru Violeta va veni când va dori Dumnezeu. Noi ne dorim mult”, a recunoscut diva.

Sursă foto: instagram