Andreea Raicu (43 de ani) a postat un filmuleț în care vedeta a vorbit despre perioada în care mama ei a fost infectată cu COVID-19. Vedeta nu a mai văzut-o pe mama ei de trei săptămâni, dar se bucură că aceasta se simte bine și că au reușit să treacă împreună peste acest impas.

Andreea Raicu: ”Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni”

Peste doar câteva zile, Virginia Gheorghiu, mama Andreei Raicu, va aniversa ziua de naștere (81 de ani) și se bucură că o va petrece acasă, alături de fiica ei.

„Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică. Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viața mea, cu foarte multă frică și foarte imprevizibile – la fel ca acest virus”, a ascris Andreea Raicu.

Andreea Raicu: ”Reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou de ziua ei”

”Realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalului Spitalului Victor Babeș. Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile. Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență mască. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, a scris vedeta pe Facebook.


Exclusiv. Anca Țurcașiu, la o lună după ce și-a văzut fostul soț cu o alta de gât

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri