Andreea Tonciu nu mai doarme cu soțul în pat. „Mă întâlnesc cu el aşa, sporadic…”

Andreea Tonciu nu mai doarme cu soțul în pat. „Mă întâlnesc cu el aşa, sporadic…”
De când l-a cunoscut pe Daniel Niculescu, Andreea Tonciu e o femeie împlinită. Și, totuși, ceva pare că se întâmplă în ultima perioadă.

Andreea Tonciu susține că are căsnicia perfectă și nu-și controlează niciodată soțul. Să fie oare doar lapte și miere în mariajul vedetei?

Andreea Tonciu nu mai doarme cu soțul în pat. „Mă întâlnesc cu el aşa, sporadic…”

Invitată în emisiunea în emisiunea Fiță cu Adiță, Andreea Tonciu a dat multe din casă și a punctat cum este căsnicia ei. Bruneta a mărturisit că nu suportă infidelitatea, sub nici o formă nu-și controlează partenerul de viață, pentru că nu are nici un motiv. Iar dacă acesta ar călca pe bec, e convinsă că s-ar afla imediat. Pe de altă parte, ea spune că nu suportă femeile care înșeală.

„Nu mai sunt cum eram acum mulți ani de zile. Dacă vrea să facă soțul meu ceva, poate să facă. Nu îl controlez, îi dau libertate. Niciodată nu îl controlez pe soțul meu în telefon. Dacă vrea să facă ceva, face. Știi de ce? Pentru că are 4 telefoane dintre care doar 1 este iPhone, iar restul 3 sunt alte firme și nu știu să umblu pe ele. (…) Dar sunt liniștită pentru că dacă ar face ceva, s-ar afla în secunda unu.

„Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta”

Nu stau să îl urmăresc. Bărbatul dacă vrea să facă, face. Un bărbat dacă vrea să se ducă la alta, se duce și cu tine de mână. Bărbatul oricum înșală. Că are și cea mai bună femeie lângă el, cea mai deșteaptă, cea mai cuminte, tot înșală bărbatul. Eu niciodată nu am înșelat și nu sunt de acord cu chestia asta.

Dacă nu mai vrei să fi cu iubitul tău, îi spui gata. Nu te duci la altul. Nu îmi plac femeile de genul ăsta. Adică, ai bărbat, ai copil și te duci cu altul. Niciodată nu le-am suportat și ici n-am să le suport vreodată.”, a mai spus Andreea Tonciu.

Nu mai împarte patul cu partenerul de viață

În altă ordine de idei, Andreea a afirmat că sunt patru ani de când nu mai doarme cu soțul în pat, ci doar cu fetița, iar ei se mai întâlnesc din când în când prin casă. „Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, ineluşe, cadouaşe. Eu cu soţul meu mă întâlnesc aşa sporadic ziua sau când doarme Rebeca. De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soţul meu.”, a spus ea în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre