Andrew Tate, umilit grav de activista de mediu Greta Thunberg: „Energie de p!@# mică!”

Andrew Tate, umilit grav de activista de mediu Greta Thunberg: „Energie de p!@# mică!”
A crezut că aroganța sa e până la stele și că nimeni nu va îndrăzni să îi arate lungul nasului. Andrew Tate și-a luat-o de la o adolescentă.

Andrew Tate a fost umilit grav de Greta Thunberg, pe Twitter, după un schimb de replici pornit cu aroganță de către milionarul controversat. Andrew Tate a făcut publică pe Twitter o fotografie în își alimenta una din mașinile sale de lux, un Bugatti. În descrierea fotografiei, milionarul îi cerea ironic tinerei ecologiste o adresă de email unde să-i trimită detaliile despre „emisiile enorme” pe care le emană mașinile pe care le deține.

„Hello Greta Thunberg. Am 33 de mașini. Bugatti-ul meu are are motor de 16 cilindri. Mai am două Ferrari 812. Și ăsta e doar începutul. Te rog să-mi dai o adresă de email la care să-ți trimit lista completă a mașinilor mele și a emisiilor lor enorme”, a scris Andrew Tate. Comparativ cu 2020, constatăm din postare că frații Tate și-au triplat parcul auto.

Răspunsul tineri de 19 ani nu a întârziat să apară. Greta i-a dat milionarului o replică dură, într-un tweet care a ajuns viral. „Da, te rog, luminează-mă. Dă-mi e-mail la smalldickenergy@getalife.com (energie de p#@! mică@n-ai viață.com).”

Frații Tate, vizați de DIICOT

După câteva ore, primul răspuns al lui Tate a fost „How dare you? (Cum îndrăznești?). De altfel, chiar replica folosită de tânăra suedeză într-un discurs în care a criticat poluarea planetei. Marcat de răspunsul primit de la activista ecologistă, Andrew Tate a publicat chiar și un video în care face un rezumat al situației. Un utilizator de Twitter comentează că e „revenirea cea mai puțin alpha pe care a văzut-o”.

Andrew Tate este fost kickboxer care a devenit influencer, însă de mai multe ori a avut conturile închise pe toate platformele din cauza afirmațiilor sexiste și misogine. Printre altele, acesta consideră că locul femeilor este „în casă” și că „sunt dăruite bărbaților și aparțin bărbaților”. El și fratele său au făcut milioane din videochat, iar joi tocmai au avut loc noi percheziții la vila lor din Pipera, într0un dosar se sechestrare de persoane și proxenetism. Ceiu doi sunt acuzați că ar fi sechestrat tinere și le-ar fi forțat să facă viodeochat.

Recomandarile noastre