Angelina Jolie e foc și pară împotriva judecătorului. Vroia să-și ducă copiii să depună mărturie

Angelina Jolie e foc și pară împotriva judecătorului. Vroia să-și ducă copiii să depună mărturie
Angelina Jolie susține că i se refuză un proces echitabil de custodie după ce judecătorul a decis să nu lase copiii divei să depună mărturie despre fostul soț al acesteia, Brad Pitt.

Angelina Jolie e foc și pară împotriva judecătorului care a decis custodia comună. Ea spune că acesta a fost rău intenționat când  a „refuzat să audă adolescenții minori”, nelăsându-i pe aceștia să depună mărturie cu privire la „situația lor privind custodia”, în ultima rundă în cel mai costisitor proces de la Hollywood. Diva susține că astfel i se refuză „un proces echitabil” în această speță.

Așa cum ați putut citi în Rețete și vedete, Brad Pitt a primit custodia comună a copiilor săi împreună cu Angelina Jolie în urma unei îndelungate bătălii în justiție. Interminentele procese și multele declarații au suscitat un interes deosebit acestui subiect.

Acum Angelina Jolie încearcă să își facă dreptate. Actrița în vârstă de 45 de ani a trimis o serie de documente la Curtea de Apel Districtuală din California, cu scopul de a-l revoca pe judecătorul John Ouderkirk, scrie Daily Mail.

În documentele depuse în instanță, avocații actriței au spus că judecătorul „nu a luat în considerare în mod adecvat contribuția cu privire la experiențele, nevoile sau dorințele copiilor”. Tot ei arată că astfel se încalcă un cod legal al statului. Acesta ar permite minorilor între 14 și 17 ani  să depună mărturie într-un proces.

Cel mai costisitor proces de la Hollywood

Jolie și Pitt, sunt părinții a șase copii. Dintre aceștia cinci sunt minori: Maddox are 19 ani, e major, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, de 12 ani. Jolie a cerut divorțul în 2016 – invocând  „sănătatea familiei”. În urma unui conflict desfășurat în timpul unui zbor privat din Franța către Los Angeles, Jolie l-a acuzat pe Pitt că s-a comportat abuziv față de fiul Maddox, care avea 15 ani la acea vreme.

Echipa de avocați care-l reprezintă pe  Pitt a spus că mărturia pe care Jolie a transmis-o în fața instanței „nu avea credibilitate în multe zone. Iar ordinul de custodie existent între părți trebuie modificat, la cererea domnului Pitt, în interesul copiilor”.

Cel mai costisitor și mai caustic divorț de la Hollywood! Cât au cheltuit Brad Pitt și Angelina Jolie până acum

În timp ce Jolie și Pitt au fost de acord inițial cu judecătorul Ouderkirk, pentru a păstra discreție totală privind detaliile cazului, ea a susținut mai apoi  că judecătorul are un conflict de interese. Asta, pe fondul negocierilor de afaceri pe care le are cu unul dintre avocații lui Pitt. Jolie a declarat că va contesta orice decizie definitivă luată de Ouderkirk în acest caz.

Sursa foto: Instagram

De ce și-a dat regina acordul pentru aparițiile lui Harry la Oprah. Ce i s-a spus suveranei

Recomandarile noastre