Angelina Jolie e răzbunătoare, vrea să-l elimine de tot pe Brad Pitt din viața ei. Ce plan are

Angelina Jolie e răzbunătoare, vrea să-l elimine de tot pe Brad Pitt din viața ei. Ce plan are
După ani  lungi de procese pentru custodia copiilor, în urma divorțului, scandalul continuă în privința celor două vedete de la Hollywood.  Angelina Jolie a fost considerată „răzbunătoare” și vinovată de „obstrucție sistematică” într-un nou proces introdus împotriva ei în numele lui Brad Pitt.

Angelina Jolie e răzbunătoare, vrea să-l elimine de tot pe Brad Pitt din viața ei, iar documentele judecătorești depuse marți la Luxemburg o acuză pe Jolie că a încercat să-l scoată pe Pitt dintr-un acord pentru a-și administra acțiunile din proprietatea și podgoria franceză a cuplului divorțat, Chateau Miraval din Correns, Franța.

Potrivit documentelor obținute de DailyMail.com, Miraval este deținut de Quimicum, o companie în care Pitt avea inițial 60% din acțiuni prin intermediul companiei sale Mondo Bongo, în timp ce Jolie deținea 40% prin intermediul companiei sale, Nouvel.

Cu trei ani înainte ca el și Jolie să se despartă, Pitt a transferat zece la sută din acțiunile Mondo Bongo către compania ei, Nouvel făcându-le 50/50 părți egale în Quimicum. Acum, susține procesul, Jolie încearcă să-și vândă 50%, eludând dreptul de preferință al lui Pitt și să profite de „cantitatea incredibilă de muncă, timp și bani” investită de Pitt și de partenerii săi de afaceri în dezvoltarea mărcii.

Dar, potrivit procesului, transferul de zece la sută este nul, deoarece acțiunile au fost „vândute” pentru doar 1 euro și nu o sumă „serioasă”, conform cerințelor legii luxemburgheze.

Castelul unde s-au căsătorit Angelina și Brad are o valoare fabuloasă

Castelul și moșia de 1.000 de acri de lângă Aix-en-Provence a fost odată „cuibul de nebunii” al cuplului. Acolo, Brad si Angelina, care s-a întâlnit pe platourile de film în 2004, când Pitt era încă căsătorit cu Jennifer Anniston, au decis să se căsătorească într-o ceremonie intimă în 2008. Conform evaluărilor din documentele de la proves, acesta este estimat la peste 140 de milioane de euro (aproximativ 164 milioane de dolari).

„Este demn de menționat faptul că, în ultimii patru ani, Nouvel (compania lui Jolie) nu a acționat în interesul superior al Quimicum prin întârzierea sistematică a aprobării bugetelor anuale și a reînnoirii managementului, se arată în proces.

Înțelegem că, în spatele acestei obstrucții sistematice, adevăratul scop al lui Nouvel și al acționarului său (Angelina Jolie) este să-și vândă participația la Chateau Miraval SA într-un mod care să ocolească dreptul de preferință al Mondo Bongo (așa cum se prevede în articolele lui Quimicum de aprobare), luând, ca rezultat, un câștig de capital strâns datorită investiției Mondo Bongo și la care Nouvel nu a contribuit”.

Angelina Jolie e răzbunătoare

Comentând la ultimele proceduri, o sursă familiarizată cu bătăliile în justiție ale cuplului a declarat pentru DailyMail.com: „Acțiunile Angelinei față de Brad sunt în mod consecvent răzbunătoare. Este un alt exemplu al acestei persoane care încearcă să ocolească regulile și să evite obligațiile lor”. Amintim că Jolie a cerut divorțul în august 2016, invocând „diferențe ireconciliabile” și solicitând custodia primară a celor șase copii ai lor, Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Vivienne și Nox, 12 ani.

Angelina Jolie a lăsat să se știe că, în ceea ce o privește, bătălia juridică cu fostul soț este „departe de a se termina”. Actrița a susținut că trei dintre copii au vrut să depună mărturie împotriva lui Pitt, dar au fost împiedicați să facă acest lucru de către judecătorul John Ouderkirk, judecătorul privat cu care Pitt și Jolie au convenit inițial să păstreze discreție asupra detaliilor cazului lor.

Dar la doar o lună după acea lovitură, Jolie a câștigat o victorie majoră când avocații ei au convins un tribunal de apel din California că judecătorul Ouderkirk ar trebui să fie exclus pe motiv că avocații lui Pitt nu au dezvăluit relațiile anterioare pe care le-a avut cu avocații actorului. Avocații lui Pitt au reacționat la decizie cu consternare, afirmând că procedurile legale în curs și anularea acordului de custodie au fost dăunătoare nu numai lui Pitt, ci și tuturor copiilor cuplului.

Sursa foto: Instagram