Angelina Jolie, într-un scandal cu producătorul arestat pentru hărțuire. Ce învinuire îi aduce acesta

Angelina Jolie, într-un scandal cu producătorul arestat pentru hărțuire. Ce învinuire îi aduce acesta
Despre aventurile neplăcute ale producătorului Harvey Weinstein s-a scris foarte mult. Vedeta de la Hollywood a fost acuzat de multe femei și vedete că le-ar fi agresat. Una din vocile puternice care l-au pus la zid a fost cea a Angelinei Jolie.

Angelina Jolie este acuzată de producătorul arestat pentru hărțuire, Harvey Weinstein. Acesta o acuză pe Angelina Jolie că și face publicitate folosindu-se de numele lui. Bărbatul a răspuns public acuzațiilor venite din partea celebrei actrițe. Jolie susține că a încercat să o agreseze sexual când avea doar 21 de ani.

Producătorul în vârstă de 69 de ani, a declarat pentru TMZ, prin asistentul său, că „niciodată nu a fost o agresiune și niciodată nu a fost nicio încercare de a o agresa (n.r. pe Angelina Jolie)”. El a mai adăugat că declarațiile actriței făcute pentru The Guardian sunt doar pentru „clickbait publicitar”. Weinstein a mai replicat că toată lumea îl atacă în timp ce a „arată interes” pentru ea.

Angelina Jolie, într-un scandal cu producătorul arestat pentru hărțuire

„Este foarte clar pentru mine că acest lucru este pentru a obține mai multe ale cărții ei. Este o publicitate nechibzuită și nemaipomenită. Niciodată nu a fost o agresiune și niciodată nu a fost nicio încercare de a o agresa”, a spus asistentul său, publicației, în numele lui Weinstein.

El a continuat: „Ești Angelina Jolie, fiecare bărbat și femeie din lume, sunt sigur, arată interes pentru tine. Te atacă toată lumea?”

Cum a agresat-o Harvey Weinstein pe Angelina Jolie

Vedeta din Maleficent a vorbit pentru prima dată despre o „experiență proastă” cu Weinstein într-un e-mail din 2017 către New York Times. „Am avut o experiență proastă cu Harvey Weinstein în tinerețe și, ca rezultat, am ales să nu mai lucrez niciodată cu el și să-i avertizez pe ceilalți când au făcut-o. Acest comportament față de femei, în orice domeniu și în orice țară este inacceptabil”, scria ea la acea vreme.

Și în interviul ei pentru The Guardian, ea a explicat situația – care datează din 1998, când a lucrat cu el la filmul Playing By Heart. „Dacă ajungi să fugi din cameră, crezi că a încercat, dar nu a făcut-o, nu? Adevărul este că încercarea și experiența încercării sunt tot un asalt ”, a spus actrița. Jolie a continuat să confirme că a fost un „abuz de drepturi”, la întrebarea reporterului și a explicat: „Era dincolo de o trecere, era ceva ce trebuia să scap”.

Imediat după incident, ea a spus că producătorul nu trebuie să fie lăsat singur cu fetele, și a refuzat să lucreze la orice proiect cu el. „Am rămas departe și i-am avertizat pe oameni despre el. Îmi amintesc că i-am spus lui Jonny, primul meu soț, care a fost minunat în acest sens, să răspândească vestea către alți băieți – nu lăsați fetele să meargă singure cu el”, și-a amintit ea.

Încă o iubită a lui Brad Pitt agresată de Weinstein

Actrița a mai spus că a refuzat un rol în The Aviator exact pentru a-l evita pe Harvey Weinstein. „Am spus nu pentru că a fost implicat. Nu am mai lucrat cu el. Mi-a fost greu când Brad (Pitt) a făcut-o”.

Jolie a vorbit și despre faptul că a fost „rănită” atunci când fostul ei soț, Brad Pitt, a lucrat cu infractorul sexual condamnat; nu numai o dată, ci de două ori. Pitt a jucat în Inglourious Basterds, în 2009,  film produs de compania lui Harvey Weinstein. Iar mai târziu a mai existat un proiect. „Ne-am luptat pentru asta. Bineînțeles că a durut”, a împărtășit ea, sugerând că Brad Pitt a făcut echipă cu Weinstein împotriva dorințelor ei.

Și o altă fostă a lui Pitt, Gwyneth Paltrow, și-a detaliat relațiile cu Weinstein când avea 22 de ani, spunând că a fost „pietrificată” când a pus mâinile pe ea și a încercat să o ducă într-o cameră de hotel pentru „masaj”. I-a relatat întâmplarea prietenului ei de atunci Brad, care l-a confruntat, iar apoi  Weinstein a avertizat-o să nu spună altcuiva.