Scandalul #MeToo continuă. Noi dezvăluiri, la 18 ani de la abuz

Scandalul #MeToo continuă. Noi dezvăluiri, la 18 ani de la abuz
Scandalul #MeToo continuă. O actriță acuză un celebru de la Hollywood de abuz, la 18 ani distanță. Este implicată pelicula „Fast and furious”.

Scandalul #MeToo continuă. Una dintre inițiatoarele campaniei îl acuză pe producătorul „Fast and furious” de abuz. Acuzațiile au fost lansate vineri, într-un interviu publicat de Corriere della Sera, potrivit AFP. Asia Argento, în vârstă de 45 de ani, a fost una dintre primele voci care au denunţat abuzurile grave în industria cinematografiei. Astfel, ea a contribuit la lansarea campaniei #MeToo. Aceasta a mărturisit și în 2017 că a fost agresată de producătorul Harvey Weinstein în 1997, pe când avea 21 de ani.

Asia Argento a fost la rândul ei acuzată în 2018 de agresiune de către actorul american Jimmy Bennett. Totul s-ar fi petrecut într-un hotel din California pe când acesta avea 17 ani. După ce iniţial a negat existenţa oricărei relaţii intime cu acel tânăr, actriţa a retractat ulterior.

Scandalul #MeToo continuă. Producătorul Rob Cohen, acuzat de abuz 

Scandalul #MeToo continuă

În interviul acordat vineri cotidianului italian, actriţa a denunţat o agresiune săvârşită de Rob Cohen în 2002. „Este pentru prima dată când vorbesc despre Cohen. A abuzat de mine după ce m-a făcut să beau GHB, avea o sticlă întreagă”, a spus ea. Actrița a mai precizat că agresiunea s-a petrecut în timpul filmărilor pentru pelicula „Triplul X”, în care a jucat alături de Vin Diesel și Samuel L. Jackson. ”La vremea respectivă, nu prea ştiam ce era. M-am trezit dimineaţa dezbrăcată în patul lui”, a încheiat Asia Argento.

Rob Cohen neagă acuzațiile

Purtătorul de cuvânt al lui Rob Cohen a negat vineri acuzaţiile aduse. ”Domnul Cohen neagă categoric acuzaţiile de agresiune sexuală total false lansate la adresa sa de Asia Argento”, a declarat avocatul lui Cohen. 

„În perioada în care au lucrat împreună, au avut o relaţie excelentă de muncă. Iar domnul Cohen a considerat-o prietena sa. Ca atare, această acuzaţie, care se referă la anul 2002, este deconcertantă. Mai ales dacă ţinem cont de tot ceea ce s-a spus despre ea în aceşti ultimi ani”, a adăugat el.

Sursa foto: Facebook

Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Face asta zilnic