Cu cine se mărită românca „cuplată” cu Vin Diesel

Cu cine se mărită românca „cuplată” cu Vin Diesel
Este una dintre cele mai cunoscute românce în lume, face furori atunci când intră într-o încăpere. Și a  fost una dintre concurentele care au scris istoria sezonului 5 Ferma. Orășeni vs Săteni. Ea era bandită.

Alina Pușcău a ajuns pe canapeaua lui Cătălin Măruță și așa s-a aflat secretul: cu cine se mărită românca „cuplată” cu Vin Diesel. Presa mondenă dădea ca sigură relația lor, la un moment dat. Are 38 de ani și de 25 e stabilită în Statele Unite ale Americii. E născută la Bucureşti. În anul 1998 câștiga concursului Elite Model Look (adică la 16 ani). Ea a fost prima româncă ce a apărut pe coperta celebrei reviste Playboy. A fost votată de americani pentru a exemplifica frumusețea româncelor, în noiembrie 2009.

Considerată de presa americană „cel mai fierbinte export românesc”, Alina Pușcău, care se afla la acel moment deja de un deceniu în SUA, avea un palmares deosebit.

Printre altele se știa de relația pe care o avusese cu celebrul miliardar pedofil Jeffrey Epstein. De altfel, Alina s-a remarcat în prezentările Victoria’s Secret și pe coperta revistelor Vogue, Elle și Harper’s Bazaar.

A fost logodită cu Brett Ratner, regizorul trilogiei „Rush Hour”, „X-Men: The last stand” dar și al unor videoclipuri pentru Madonna, Mariah Carey, P. Diddy si Jessica Simpson, și fost iubit al Serenei Williams. A mai fost iubita fostului pilot de formula 1 Eddie Irvine.

Presa mondenă din toată lumea a scris că a fost iubita celebrului Vin Diesel, starul din Fast and Furious, iar actorul i-a transmis că ea ar fi fost marea lui dragoste.

Ce spune despre Vin Diesel

Alina Pușcău a lămurit care a fost, de fapt, relația cu Vin Diesel, dorind astfel să pună capăt numeroaselor zvonuri cu privire la acest subiect. „L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: Uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam…

Ţin minte că a luat numărul meu. Eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui. (…) Cu Vin am rămas în relații amicale. De câte ori ne vedem la evenimentele din Los Angeles ne salutăm cu drag, va rămâne mereu un om special pentru mine”, a declarat Alina Pușcău.

Alina se pregătește de nuntă. Cine e alesul

În cadrul emisiunii La Măruță, luni, Alina a declarat, spre surprinderea tuturor celor care o urmăreau, că în 2021 se va mărită. Întrebată de Cătălin Măruță ce planuri are pentru anul ce tocmai a început, acesta a declarat: „Vreau sănătate și fericire. Și am un secret: mă căsătoresc anul acesta”.

Cătălin a încercat să afle mai multe despre misteriosul bărbat care a cerut-o de soție, dar aceasta a ales să păstreze enigma: „Nu pot să spun. Voi spune la momentul potrivit. Nu este român, poate îl cunoașteți. Este secret. Este un bărbat de încredere, extraordinar. Nu a fost niciodată în România. I-am cunoscut familia, dar el nu mi-a cunoscut mama”.

Nu este însă, nici pe departe prima cerere în căsătorie pe care a primit-o. „Aveam un tipar în care trebuia să mă descopăr pe mine, mi-era frică. Când eram cerută, terminam relația, mi-era frică de mine. Cred că ceea ce am văzut în familie m-a făcut să-mi fie frică.”

Sursa foto: Instagram

Drăgușanca nu se poate stăpâni nici măcar în vacanță

Recomandarile noastre