Drăgușanca nu se poate stăpâni nici măcar în vacanță

Drăgușanca nu se poate stăpâni nici măcar în vacanță
Bianca Drăgușanu nu se poate stăpâni nici măcar în vacanță. E la mare, la soare și relaxare, dar mintea ei se află tot în altă parte.

Bianca Drăgușanu se afla în vacanță în Maldive, pe plajele superbe cu apă turquoise. Cu toate acestea, blonda nu s-a putut stăpâni și s-a dus la sala. 

Drăgușanca nu se poate stăpâni nici în vacanță. Vedeta a avut parte de un antrenament intens, în zona de sport a resortului în care se află. Pe banda de alergat și pe covorașul de yoga, în mijlocul palmierilor.

Nu putem să nu remarcăm faptul că și în Maldive vedeta a uitat ceva. Așa cum Rețete și vedete a mai scris, Bianca Drăgușanu nu prea ține cont de regulile de conduită într-o comunitate sportivă.

Oricine merge la sala de sport știe că e obligatoriu să intre cu echipament curat, și să aibă  cu sine un prosop. Acesta nu folosește neapărat ștergerii transpirației de pe frunte, în timpul exercițiilor, ci reprezintă un strat  de protecție  și igienă între aparatul la care se lucrează (și care e folosit, zilnic, de zeci de persoane probabil) și propriul corp. Chiar și în sala de sport din resortul unde e cazată, blondina a mers fără prosop. De ce face acest lucru, doar ea știe.

Face mii de euro săptămânal online

Născută în Hunedoara, Bianca Drăgușanu a avut o viață agitat. Numai pe durat liceului a urmat trei instituții de învățământ, absolvind în Petroșani. Ulterior s-a înscris la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, dar a abandonat-o la scurt timp pentru a apărea la televizor.

Chit că a studiat puțin la facultate, a prins esențialul, astfel că, în ciuda partenerilor cu stare pe care i-a avut, Bianca își conduce singură afacerile și a ajuns să fie una din cele mai bine cotate vedete din online, care încasează săptămânal câteva mii de euro din promovarea de produse.

Sursa foto: Instagram

Rețetă. Mușchiuleț împletit de porc cu sos de brânzeturi și legume soté

Recomandarile noastre