Angelina Jolie își ia revanșa. Cu ce personaj a fost surprinsă la masă!

Angelina Jolie își ia revanșa. Cu ce personaj a fost surprinsă la masă!
Presa de peste Ocean a explodat cu speculațiile, după ce Angelina Jolie pare că se reorientează și își vede de viață. Vedeta a fost surprinsă într-o companie neașteptată.

Angelina Jolie își ia revanșa. E divorțată, e mamă singură, dar trebuie să trăiască viața din plin. Vedeta în vârstă de 46 de ani, și cel mai premiat cântăreț canadian, în vârstă de 31 de ani, au petrecut două ore și jumătate într-o secțiune privată a luxosului restaurant italian, Giorgio Baldi. Angelina Jolie și The Weeknd și-au dat întâlnire. Și mai mult decât atât.

În timp ce Angelina a avut grijă să ajungă la restaurant separat de The Weeknd, în final, nu a mai avut nicio problemă să iasă cu el. Ba mai mult decât atât, a văzut toată lumea, cei doi și-au asortat perfect ținutele!

Angelina Jolie a sărit apoi pe bancheta din spate a SUV-ului negru care îl aștepta pe compozitorul nominalizat la Oscar și au mers la conacul său Bel-Air de 70 de milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Angelina Jolie își ia revanșa

Astfel, Angelina Jolie a continuat să alimenteze zvonurile romantice legate de relația cu The Weeknd, ieșind la cină cu el la Giorgio Baldi din Santa Monica, sâmbătă seara. Angelina a purtat un trench negru cu două rânduri de nasturi, pantofi cu toc asortați și o poșetă Yves Saint Laurent.

Weeknd s-a asortat cu ea și a apărut într-o ținută cu o jachetă neagră, blugi skinny și cizme. În același restaurant cei doi au mai fost surprinși împreună pe 30 iunie.

Viața amoroasă a Angelinei Jolie

Angelina Jolie a fost căsătorită și a divorțat de trei ori. Primul soț a fost Jonny Lee Miller, divorțul încheindu-se pe cale amiabilă în 1999, după aproape trei ani de căsătorie. Englezul, în vârstă de 48 de ani, a apărut ulterior în documentarul din 2007, A Place In Time, regizat de Angie. Jolie l-a cucerit apoi pe Billy Bob Thorton, care era logodit în acel moment cu Laura Dern.

Perechea și-a făcut bijuterii în care își purtau unul altuia picături de sânge. Au divorțat în 2003, după doi ani de mariaj. Apoi actrița s-a îndrăgostit de Brad Pitt, care a divorțat imediat de soția sa Jennifer Aniston, în 2005. „Brangelina” a însemnat o relație de 12 ani – din care doar doi ani au fost căsătoriți. A urmat o luptă în justiție controversată asupra custodiei celor cinci copii minori.

De asemenea, s-a zvonit că frumusețea bisexuală i-ar fi avut în pat și pe: Anton Schneider, Jenny Shimizu, Timothy Hutton, Misty Cooper, Colin Farrell, Val Kilmer, Taye Diggs și Wyclef Jean.

The Weekend, în preajma Angelinei Jolie

Pe 10 iulie, Angelina Jolie și The Weeknd au fost fotografiați participând la același concert privat din Los Angeles. The Weeknd nu a fost niciodată căsătorit, dar a avut două povestiri de mare renume pe care le-a transformat în melodii de succes cathartice. Cântărețul s-a iubit cu supermodelul Bella Hadid în aprilie 2015 în timp ce cânta la Coachella și a distribuit-o în videoclipul său In the Night.

S-au despărțit în noiembrie 2016. Apoi au redevenit un cuplu, pentru aproape doi ani. Artistul a mai avut o relație de 10 luni cu Selena Gomez, care s-a întins din ianuarie 2017 până în octombrie 2017, când tânăra s-ar fi reîntâlnit cu Justin Bieber, care se spunea că ar fi inspirat piesa The Weeknd din 2018, I Was Never There.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail