Angelina Jolie și Brad Pitt nu au îngropat nici acum securea războiului. Celebra actriță nu se lasă

Angelina Jolie și Brad Pitt nu au îngropat nici acum securea războiului. Celebra actriță nu se lasă
Angelina Jolie e neagră de supărare și face următorul în pas în scandalul care pare să nu se mai termine cu Brad Pitt.

Frumoasa Angelina Jolie și-a acuzat fostul soț că „poartă un război împotriva ei”. În consecință, îi cere lui Brad Pitt o sumă imensă.

Angelina Jolie și Brad Pitt nu au îngropat nici acum securea războiului. Celebra actriță nu se lasă

Scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt e departe să se stingă, iar acum actrița îi cere fostului soț nici mai mult, nici mai puțin, decât 250 de milioane de dolari. Ea e convinsă că faimosul actor „poartă un război împotriva ei” și vrea să se facă dreptate cât mai repede cu putință.

Vedeta a depus un contraproces

Cei doi actori celebri au cumpărat în anul 2008 o proprietate și o podgorie în sudul Franței, Chateau Miraval, iar în februarie anul acesta bruneta a vândut pachetul ei de acțiuni. Imediat, Brad a acuzat-o că vânzarea a fost ilegală, ținând cont de faptul că între ei ar fi fost o înțelegere, să nu vândă nici unul fără acordul partenerului.

Cu puțin timp în urmă, Angelina a depus un contraproces și l-a acuzat pe actor că alături de „aliații lui”, a făcut „acțiuni ilegale și rău intenționate”. Motivul? Să o rănească și să scadă afacerile fostei ssale companii, Nouvel LLC, „prin devalorizarea investițiilor și privând-o de rolul său cuvenit în managementul Chateau Miraval”, spun cei de la CNN.

„Pitt a scos Nouvel din Chateau Miraval și îl tratează ca pe un fief personal”

Angelina susține cu tărie că „Pitt a scos Nouvel din Chateau Miraval și îl tratează ca pe un fief personal”, așa că îi cere acum despăgubiri în valoare de 250 de milioane de dolari, acuzându-l pe pe fostul soț că „a conceput un plan – de succes până acum – de a prelua controlul asupra Chateau Miraval”. Nici Brad nu se lasă și a spus la rândul său că Angelina „nu a făcut nimic pentru a stimula creșterea afacerii.”

Sursă foto: afisha.md