Publicația britanică The Daily Mail a aflat în exclusivitate informații despre faptul că azi începe procesul și cine va fi chemat în fața instanței. Concret, este vorba despre procesul de custodie a copiilor lui Brad Pitt (56 ani) și ai Angelinei Jolie (45 ani). Deși aceasta a adoptat patru dintre ei, înainte ca cei doi să aibă o relație amoroasă, iar cu Brad a avut în mod natural doar doi, după ce s-au căsătorit, toți copiii adoptați de Angie au fost adoptați și de el. Acum instanța trebuie să decidă la cine vor rămâne.

Cele două superstaruri au adunat câte o armată de martori fiecare – începând cu asistenții personali ai fiecăruia, până la actori cu care au colaborat în anii 90, experți în pază și protecție, dar și o groază de specialiști în psihologia copilului.

Prima înfățișare la tribunal arată că lista cu martori conține 21 de nume, persoane care vor depune mărturii în acest proces de custodie. Brad Pitt nu o va trata cu mânuși pe fosta soție, chemându-l la stand pe Michael Ofstedahi, asistentul personal al lui Angelina Jolie, cât și pe Jillian Armenante, co-star în celebrul film „Girl, Interrupted” (Tinerețe furată).

Angelina Jolie are 7 nume importante pe lista martorilor, aceste persoane fiind medici sau experți în psihologie. Amândoi au chemat în instanță, pentru a depune mărturie, un expert în analizarea problemelor de violență domestică, Alyce LaViolette, cât și o parte din fostele lor gărzi de corp.
Totodată, niciunul dintre cei șase copii ai lor nu sunt trecuți pe liste și nici nu se dorește din partea părților ca ei să depună vreo mărturie.

Procesul public trebuia să înceapă luni (azi), la Curtea Superioară de Justiție din Los Angeles, dar s-a cerut ca judecata să se facă în spatele ușilor închise.
Dragostea lor, clădită pe suferința altuia
Pitt și Jolie s-au îndrăgostit nebunește pe platourile de filmare ale filmului „Mr. & Mrs. Smith”, chiar dacă Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Vestea că este părăsită pentru una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood nu a fost una ușor de suportat pentru Jennifer. Presa a relatat pe parcursul anilor ce au urmat după ruptură că Jen a suferit enorm și că Brad a fost marea ei dragoste. Acesta a fost și motivul pentru care fanii din întreaga lume au prevestit o despărțire dureroasă și pentru cei doi frumoși din industria filmului, aceștia clădindu-și iubirea pe suferința altuia.

Jolie și Pitt s-au căsătorit în 2014, după 10 ani de când s-au cuplat, dar s-au despărțit doi ani mai târziu, în septembrie 2016.

Împreună au șase copii: Maddox, 19, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14, gemenii Knox și Vivienne, 12.

În perioada ce a urmat despărțirii, cei doi s-au tot plimbat prin tribunale în încercarea de a se pune de acord pe tema custodiei și pe aranjamentele financiare, moment în care Pitt a făcut public faptul că Angelina îi cere o mare parte din averea lui estimată la 300 de milioane de dolari.

Angelina a vrut la un moment dat să se mute, împreună cu copiii lor, peste granițe, fapt care l-a înfuriat pe Brad și și-a angajat o echipă și mai numeroasă de avocați.
Anul trecut în luna noiembrie, Jolie spunea „Mi-ar plăcea să trăiesc peste granițele SUA, ceea ce o să se și întâmple după ce copiii mei împlinesc 18 ani”, a spus ea. „Acum trebuie să mă stabilesc oriunde decide tatăl lor că vrea să trăiască”, a mai spus actrița.

Angelina Jolie ia o decizie în legătură cu fostul soț. Ce i-a interzis actrița lui Brad Pitt

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri